Onze garanties aan jou:

Lesgarantie: uitgevallen lessen worden altijd ingehaald.
  • Snel studeren: je mbo-4 diploma behalen in maar twee jaar, excellente studenten kunnen hun hbo-diploma al na drie jaar behalen.
  • Gestructureerd werken: met een overzichtelijke jaarplanning en intensieve begeleiding.
  • Interessante stages: altijd een leerzame stage dankzij onze database met stagevacatures.
  • Een toptijd: Onze studenten beoordelen de sfeer op school met een 8,8!
  • Aanrader: studenten raden ons aan met een 8,9!
 

Waarom Notenboom

Business School Notenboom is een onderwijsinstelling voor studenten met ambitie. Studenten met grote toekomstdromen, die het beste uit zichzelf willen halen. Die bereid zijn hard te werken en veel tijd en energie te investeren, om zo een vruchtbare bodem te creëren voor een glansrijke carrière. Voor die studenten scheppen wij de ideale condities. Voor hen zetten onze 150 gepassioneerde docenten en medewerkers zich dagelijks in om het beste onderwijs te kunnen bieden. Samen werken wij hard voor het allerbeste resultaat.

Persoonlijk en ondernemend

Business School Notenboom werd opgericht in 1958 en is inmiddels zestig jaar succesvol opleider op het gebied van Business en Hotelmanagement. In de afgelopen decennia groeiden we uit tot een top-end speler in de onderwijssector, met drie prachtige vestigingen op drie inspirerende plaatsen. Onze docenten worden geselecteerd op basis van deskundigheid en ervaring in het werkveld. Door hun nauwe connecties met de branche kunnen zij hun hun ervaringen en vakexpertise doorgeven aan onze studenten.

Notenboom is een echt familiebedrijf; inmiddels vormt de derde generatie Notenbomers de directie van onze school. Het persoonlijke en ondernemende karakter van ons onderwijs zit dan ook diep geworteld in onze cultuur. Om het onderwijs te kunnen geven waar wij achter staan, werken we vanuit een aantal kernwaarden. Ons onderwijs kent een persoonlijk karakter; we hebben oog voor het individu. We stimuleren de ontwikkeling van ondernemerskwaliteiten, zodat onze studenten proactief te werk gaan en kansen leren herkennen én grijpen. Daarbij zijn we inspirerend voor onze studenten en stimuleren wij ambitie. Doen wat je zegt en luisteren naar elkaar. Want samen maken we het beste onderwijs.

Onderwijs is meer dan kennisoverdracht

Als particuliere onderwijsinstelling werken we vanuit een andere visie dan reguliere scholen dat doen. In onze ogen is onderwijs meer dan het afwerken van een tekstboek. De ontplooiing van persoonlijke talenten, de aandacht voor praktische vaardigheden en het stimuleren van netwerkskills en een handelsgeest: dát gaat jou in het bedrijfsleven ver brengen. Er is zoveel meer dan theoretische kennis. Bij Business School Notenboom focussen we dan ook op de volgende punten:

Persoonlijke ontplooiing
Wat zijn jouw talenten? Waar ben jij uniek in? En hoe kun jij je talenten inzetten om datgene te bereiken wat je wilt bereiken? Tijdens jouw opleiding aan Business School Notenboom ga jij je ontwikkelen van een student tot een professional. Zo bereid je je optimaal voor op een carrière in het zakenleven of de gastvrijheidssector.

Business skills en netwerken
Om in een leidinggevende rol bij een onderneming te kunnen functioneren, zul je niet alleen kennis moeten kunnen aanboren, maar die kennis ook integreren met praktische vaardigheden. Daarnaast zul je moeten kunnen samenwerken en bereik je meer wanneer je een netwerk aan zakenrelaties aan kunt boren. Deze business skills komen ruimschoots aan bod tijdens je opleiding.

Ondernemende kwaliteiten en flexibiliteit
Het ontwikkelen van een ondernemende houding, waarbij je kansen herkent én durft te pakken, is een belangrijk onderdeel binnen al onze opleidingen. We werken aan je flexibiliteit en een professionele werkhouding om je optimaal voor te bereiden op de continu veranderende arbeidsmarkt.

Succesfactoren voor effectief onderwijs anno nu
In deze moderne tijd van razendsnelle technologische ontwikkelingen, en de onbegrensde stroom van informatie via digitale wegen, is het van essentieel belang om structuur te creëren. We sporen je aan een actieve leerhouding aan te nemen en onze docenten geven je tips bij het studeren. Onze docenten fungeren tevens als rolmodel, door hun directe verbinding met het bedrijfsleven.

Continuïteit van familiebedrijven
Business School Notenboom is een echt familiebedrijf en koestert een warm hart voor alle familiebedrijven. Door hun organisatiestructuur en behoudende financiering blijken deze bedrijven namelijk aanzienlijk beter bestand tegen economische tegenwind. Opvolgers van familiebedrijven geven wij dan ook graag de juiste begeleiding.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op