Onze garanties aan jou:

  • Lesgarantie: uitgevallen lessen worden altijd ingehaald.
  • Snel studeren: je mbo-4 diploma behalen in maar twee jaar, excellente studenten kunnen hun hbo-diploma al na drie jaar behalen.
  • Gestructureerd werken: met een overzichtelijke jaarplanning en intensieve begeleiding.
  • Interessante stages: altijd een leerzame stage dankzij onze database met stagevacatures.
  • Een toptijd: Onze studenten beoordelen de sfeer op school met een 8,8!
  • Aanrader: studenten raden ons aan met een 8,9!

Voordelen Notenboom

Omdat jij gaat voor het beste resultaat! Omdat jij les wilt krijgen van de beste docenten uit de branche, omdat je je wilt ontwikkelen tot een professional en omdat je gemotiveerd en met veel plezier naar school wilt gaan.

Persoonlijk, ondernemend, ambitieus en inspirerend

Om jou het van beste onderwijs te kunnen voorzien, werken onze 150 toegewijde docenten en werknemers dagelijks vanuit enkele belangrijke kernwaarden. Kernwaarden die diep geworteld zijn in de cultuur van het familiebedrijf dat Notenboom is. Ondernemendheid staat bij ons hoog in ’t vaandel. Je leert daarom al vanaf dag één om kansen te herkennen en te benutten, om proactief te werk te gaan, hoge doelen aan jezelf te stellen en in te spelen op veranderingen. Kortom, het beste uit jezelf proberen te halen. Studenten uit ondernemende families en opvolgers van familiebedrijven dragen wij een warm hart toe en begeleiden wij graag extra op dit gebied. Ons onderwijs heeft daarnaast een persoonlijk karakter. We hebben oog voor het individu. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij jouw unieke kwaliteiten verder ontwikkelt en je zwakkere punten om weet te buigen naar iets positiefs. Om zo de beste versie van jezelf te worden. Daarbij zijn wij altijd ambitieus en inspirerend en dit dragen wij ook over op jullie, onze studenten. Dit stimuleren we door uitdagend onderwijs aan te bieden met directe voorbeelden en inspiratie uit de beroepspraktijk, zodat je na je afstuderen direct in die wereld mee kunt draaien. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Nieuwe ontwikkelingen in de technologie en maatschappij niet proberen te omzeilen, maar er juist op in te springen. En vooral: luisteren naar jullie, onze studenten. Want samen maken we het beste onderwijs. Samen komen we tot het beste resultaat.

> “96% van onze afgestudeerden heeft binnen 6 maanden een baan.”

Afgestudeerdacademichat

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op