Unieke samenwerking onderwijs, bedrijfsleven en regionaal netwerk

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Op 16 maart 2015 vond op Business School Notenboom het MKB symposium MKB Business Class plaats. Het symposium werd bezocht door een 80-tal ondernemers uit de regio Eindhoven. Inspirerende lezingen van Eric van Schagen, CEO van SIMAC, Charles Ruffolo van de Networking Academy en informatieve workshops over o.a. leiderschap, e-business, en het motiveren medewerkers wisselden elkaar af.

Het symposium was tevens de kick-off van een unieke samenwerking tussen Business School Notenboom, Putmans Next level en het WTC-Eindhoven. Samen hebben zij de ambitie om MKB ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van een succesvolle en toekomstbestendige onderneming.

Hiertoe starten Business School Notenboom en Putmans Next Level in september 2015 met de unieke leergang MKB Business Class van start met onderwerpen als strategie & innovatie, financieel management & risicobeheersing, marketing & e- business, leiderschap & leiderschapskwaliteiten en verandermanagement. Tevens bieden wij ondersteuning in de vorm van profielscans en persoonlijke coaching. De leergang is in zijn geheel te volgen maar ook in modules.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag