Top scores Business School Notenboom op NSE

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Hoge tevredenheidsscores bij NSE Business School Notenboom

Jaarlijks vindt de Nationale Studenten Enquête (NSE) plaats waarbij zo’n 600.000 studenten van hbo- en wo-opleidingen hun mening geven over de kwaliteit van hun instelling. Ook onze studenten namen deel aan de NSE. Wederom zijn wij enorm trots op de waardering die wij van onze studenten krijgen want de scores zijn weer hoger dan vorig jaar!

De NSE is opgebouwd uit 17 hoofdthema’s. Per instelling worden jaarlijks de scores met elkaar vergeleken en afgezet tegen het landelijk gemiddelde. Van de 76 vragen scoort Business School Notenboom op 70 vragen significant boven het landelijk gemiddelde.

Op een aantal punten zijn wij bijzonder trots. Zo scoren de studies in het algemeen een 8.6. De algemene sfeer bij Business School Notenboom wordt beoordeeld met een 8.8 en op de vraag of de student de school zou aanbevelen, scoren we een 8.9. Onze docenten worden beoordeeld met het geweldige cijfer 8.6.

Super cijfers en scores die onze studenten aan ons geven en we gaan ervoor om deze scores ook volgend jaar weer verder te verhogen!

Wij bedanken iedereen die hieraan bijgedragen heeft en kijken uit naar weer een mooi studiejaar!

Team Notenboom

Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer

Bron: NSE

Bekijk hier de Factsheet NSE van Business School Notenboom

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag