Studieloopbaancoaching

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Persoonlijke begeleiding op maat is één van de pijlers van Business School Notenboom.

Wij willen dat jij je studie op een stabiele en uitgebalanceerde manier kunt doorlopen. Want alleen dan ben je straks klaar voor de beroepspraktijk. Dit komt expliciet tot uiting in de studieloopbaancoaching die elke student bij ons krijgt. Jouw studieloopbaancoach begeleidt je tijdens je gehele studietijd bij ons, vanaf de start tot aan je afstuderen.

Wat doet een studieloopbaancoach?

De gesprekken met je studieloopbaancoach zijn gericht op jouw persoonlijke groei. Zo ontwikkel je al vanaf dag één een professionele houding en verantwoordelijkheidsgevoel en professionele houding. Daarnaast bewaakt je coach continu de voortgang van je studie. Samen werken jullie aan de volgende punten:

STUDIEVOORTGANG

Om te voorkomen dat je achterop raakt, bespreken jullie regelmatig je studievoortgang. Loop je achter, of dreig je achter te gaan lopen op zaken? Dan stellen jullie samen een persoonlijk actieplan op. Zo voorkom je grotere problemen.

PERSOONLIJKE DOELEN

Jouw ambities, interesses en toekomstige carrière bespreken jullie ook samen. Via je coach kun je al kennismaken met het beroepenveld en realistische doelen stellen.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wat wil je en wat kun je? Wat gaat goed en waar moet je, op persoonlijk en sociaal vlak, aan werken?

ZELFREFLECTIE

Om goed te worden in je vak, moet je weten hoe je functioneert, wat je sterke en zwakke punten zijn en hoe je jezelf kunt verbeteren. Je coach houdt je af en toe een spiegel voor en helpt je bij dit groeiproces.

Alle docenten staan altijd voor je klaar

Robert Andriesse is docent Marketing, mentor en studieloopbaancoach op onze vestiging in Hilversum. In onderstaande video vertelt hij waarom hij de persoonlijke coaching zo’n sterk punt vindt van Business School Notenboom: “Deze begeleiding vindt de hele studie plaats, van begin tot eind en tot ná het slagen van de student. En dat gaat verder dan de coaching van de mentor. Al onze docenten staan klaar voor hun studenten. Zoals één van onze studenten, Iris, het zo mooi verwoordt: ‘Alle leraren zijn erg behulpzaam. Ze maken altijd tijd voor je vrij als je iets moeilijk vindt en reageren direct op je e-mail. Dat ervaar ik als zeer prettig.’ Dat vind ik persoonlijk erg sterk aan Business School Notenboom.”

 

Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag