Open dagen / proefstuderen

Studiereizen? Learning expeditions!

Naast stages doe je ook praktijkervaring op in het buitenland, tijdens onze onvergetelijke studiereizen. Waar we interessante bedrijven bezoeken én veel plezier beleven. In Dubai, New York, Las Vegas, Singapore of Kaapstad.

Business & Hotel- en Eventmanagement in de praktijk

‘It’s not only tourism’, het is hard werken! De ervaringen die je opdoet tijdens je reis zullen een diepe indruk op je maken. Hoe werkt het nu in de praktijk? Dat gaan we zien tijdens interessante bedrijfsbezoeken. Bijvoorbeeld tijdens een diepgaander kijkje achter de schermen van een groot resort of een internationale bank.

Een onvergetelijke belevenis

Daarnaast is het natuurlijk ook een reis vol plezier met je medestudenten. Want plezier hebben dat zal je zeker, op een prachtige bestemming als Las Vegas, Singapore of Kaapstad. Je bezoekt naast verschillende bedrijven en hotels ook interessante bezienswaardigheden en er is uiteraard ook ruimte voor wat vrijetijdsbestedingen. Welke bestemming is er gekozen voor schooljaar 2020-2021?

Meer blogs over studiereizen

Notenboom goes Kaapstad #aftermovie
29 / 05 / 2019

Notenboom goes Kaapstad #aftermovie

Afgelopen april was het eindelijk zo ver: de studiereis naar Kaapstad. De studenten keken er enorm naar uit. De vooruitzichten voor het weer waren prima en er stonden mooie bezoeken gepland aan zowel bedrijven als het bezoeken van de hotspots van ...

Lees meer
Notenboom goes Singapore #aftermovie
05 / 06 / 2018

Notenboom goes Singapore #aftermovie

Van 5 mei t/m 12 mei 2018 reisden onze studenten af naar Singapore voor een onvergetelijke studiereis. Dit land is een bijzondere mix van Chinese, Maleisische, Indische en Westerse culturen, die samensmelten in een kleine, energieke regio. Wat oo...

Lees meer
Notenboom goes Vegas #aftermovie
20 / 05 / 2016

Notenboom goes Vegas #aftermovie

What happened in Vegas blijft gelukkig niet allemaal in Vegas! We hebben veel leuke reacties gehad van ouders en studenten. Het was een topweek! Geniet mee met de aftermovie.

Lees meer
Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer
60 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement