Adviesgesprek en meer info

Studiereizen? Learning expeditions!

Naast stages doe je ook praktijkervaring op in het buitenland, tijdens onze onvergetelijke studiereizen. Waar we interessante bedrijven bezoeken én veel plezier beleven. In Dubai, New York, Las Vegas en Singapore. De studiereis van schooljaar 2018-2019 is gepland naar Kaapstad!

Business & Hotel- en Eventmanagement in de praktijk

‘It’s not only tourism’, het is hard werken! De ervaringen die je opdoet tijdens je reis zullen een diepe indruk op je maken. Hoe werkt het nu in de praktijk? Dat gaan we zien tijdens interessante bedrijfsbezoeken. Bijvoorbeeld tijdens een diepgaander kijkje achter de schermen van een groot resort of een internationale bank.

Een onvergetelijke belevenis

Daarnaast is het natuurlijk ook een reis vol plezier met je medestudenten. Want plezier hebben dat zal je zeker, op een prachtige bestemming als Las Vegas, Singapore of Kaapstad. Je bezoekt naast verschillende bedrijven en hotels ook interessante bezienswaardigheden en er is uiteraard ook ruimte voor wat vrijetijdsbestedingen. Welke bestemming is er gekozen voor schooljaar 2019-2020?

Meer blogs over studiereizen

Notenboom goes Singapore #aftermovie
05 / 06 / 2018

Notenboom goes Singapore #aftermovie

Van 5 mei t/m 12 mei 2018 reisden onze studenten af naar Singapore voor een onvergetelijke studiereis. Dit land is een bijzondere mix van Chinese, Maleisische, Indische en Westerse culturen, die samensmelten in een kleine, energieke regio. Wat oo...

Lees meer
Notenboom goes Vegas #aftermovie
20 / 05 / 2016

Notenboom goes Vegas #aftermovie

What happened in Vegas blijft gelukkig niet allemaal in Vegas! We hebben veel leuke reacties gehad van ouders en studenten. Het was een topweek! Geniet mee met de aftermovie.

Lees meer
Notenboom goes Vegas #vlog4
06 / 05 / 2016

Notenboom goes Vegas #vlog4

En alweer de laatste vlog van Las Vegas.. Gisteren hebben een aantal studenten een helikoptervlucht gemaakt door de Grand Canyon. Zoals je terug kunt zien in de vlog waren ze enorm onder de indruk. Ik denk dat we wel kunnen stellen dat de studiere...

Lees meer
Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.
60 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement