Quinthony Chirino

‘’Ik zou de stage bij 10,000 HOURS aanbevelen aan andere studenten, omdat je ook bezig bent op sociaal-maatschappelijk gebied.”

Wie: Quinthony Chirino
Welke opleiding: Associate degree Hospitality & Events Management, Hilversum
Waar stage: 10,000 HOURS

10,000 HOURS

Quinthony loopt stage bij Stichting 10,000 HOURS. Een stichting die vrijwilligerswerk promoot onder de elektronische dance muziek liefhebbers over de hele wereld. Samen met verschillende festivals en DJ’s organiseert 10,000 HOURS vrijwilligersprojecten. De stichting werkt bijvoorbeeld samen met Q-dance, Mysteryland, Dominator, Sensation, Free Festival en nog veel meer. De reden waarom Quinthony voor een stage bij 10,000 HOURS heeft gekozen, is omdat zijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met dance muziek en evenementen. Het leek hem daarom ontzettend leuk en leerzaam om bij een bedrijf stage te lopen dat hier werkzaam in is en wilde hier graag deel van uitmaken.

Voor het vak Horecaconcepten heeft Quinthony samen met een aantal andere studenten een benefiet-diner georganiseerd om geld op te halen voor Stichting Het Vergeten Kind. De woordvoerder van de Stichting was die avond onder de indruk van het evenement en raakte met Quinthony in gesprek. Gedurende deze avond kwam het ter sprake dat er stage gelopen moest worden en deze vrouw raadde hem 10,000 HOURS aan, omdat ze dit erg vond passen. Op het moment dat Quinthony een stageplaats moest zoeken, stonden er bij 10,000 HOURS geen vacatures open, maar hij had toch een mail gestuurd met een motivatie. Hier had hij in beschreven hoe hij bij de stichting was gekomen en kort daarna werd hij uitgenodigd voor een gesprek. Nog geen week na het gesprek mocht hij al beginnen!

De ervaringen van Quinthony

‘’Momenteel ben ik werkzaam als project manager bij 10,000. Ik houd contact met contactpersonen van de locaties en doe de productie van de vrijwilligersdagen.  Mijn werkzaamheden bestonden uit het maken van draaiboeken, opvragen van offertes bij verschillende bedrijven, bestellingen doen, declaraties verwerken, begrotingen maken, het notuleren van meetings, zoeken van sponsoren en het onderhouden van mailcontact met de organisaties en vrijwilligers. Tijdens de vrijwilligersdagen zorgde ik ervoor dat alles soepel verliep. Ik was tijdens Defqon.1 festival aanwezig als vertegenwoordiger van 10,000 HOURS. Als bezoekers gedurende het festival vragen hadden over 10,000 HOURS was ik daarom die te beantwoorden. Naast deze werkzaamheden heb ik ook onderzoek gedaan naar evenementen en organisaties waarmee 10,000 HOURS eventueel kan samenwerken. Voor de vrijwilligersdagen van Free Festival en Welcome To The Future was ik volledig verantwoordelijk voor de productie en organisatie van deze projecten. De opzet, het uitvoeren en de verwerking na elk project. Hierbij kwam ik regelmatig onderwerpen tegen die we in de les hebben besproken, maar het meeste leer je toch wel echt in de praktijk.’’

Een stage bij 10,000 HOURS is een echte aanrader!

‘’Ik zou de stage bij 10,000 HOURS aanbevelen aan andere studenten, omdat je tijdens deze stage niet alleen bezig bent met het organiseren van een evenement, maar je bent ook bezig op sociaal-maatschappelijk gebied. Je functioneert mee als werknemer en wordt niet behandeld als stagiair. Daarnaast ben je in contact met grote festivals waardoor je ook veel contacten kunt legen. Door de samenwerking met de festivals wordt je ook uitgenodigd om naar de festivals te gaan.’’ Ook interesse in een stage bij 10,000 HOURS? Kijk op www.10000hours.nl voor de vacatures!

10,000 HOURS

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op