Stage en studiereizen

Tijdens je lessen proberen we je zo goed mogelijk voor te bereiden op de beroepspraktijk. Maar tijdens je stages ervaar je pas echt hoe jouw werk er later uit kan zien. Daar ga je je vaardigheden en kennis toepassen en aanscherpen. Wij vinden een goede opleiding niet compleet zonder stages. Het is echt de beste voorbereiding op een kansrijke carrière. En daar werk je tenslotte voor, al vanaf jaar één.

Naast stages doe je ook praktijkervaring op in het buitenland, tijdens onze onvergetelijke studiereizen. Waar we interessante bedrijven bezoeken én veel plezier beleven. In Dubai, New York, Las Vegas en Singapore. Naar welke bestemming zullen we volgend schooljaar afreizen?

Stagelopen bij een (internationaal) topbedrijf

Tijdens de beroepsoriëntatie en de stages krijg je een indruk van de praktijk. Het stagebureau en je studieloopbaancoach helpen je via hun connecties bij het vinden van een geschikte stageplaats. Je leert er welke persoonlijke capaciteiten, sociale vaardigheden en attitudes er van je verwacht worden. En hoe je moet functioneren binnen een bedrijf. Bovendien scherp je je vaardigheden en kennis aan en kun je ontdekken waar je talenten liggen.

Benieuwd naar de verhalen uit de echte praktijk? Een aantal studenten van Business School Notenboom vertelt kort over hun stageplaats en wat ze er zoal geleerd hebben:

Studiereizen? Learning expeditions!

‘It’s not only tourism’, het is hard werken! Maar wát een onvergetelijke belevenis, die studiereis tijdens je opleiding. De ervaringen die je op doet tijdens je reis zullen een diepe indruk op je maken. Je zult er lessen voor het leven opdoen en een persoonlijke ontwikkeling doormaken. Want tijdens de colleges in Nederland leer je veel theorie en vaardigheden, maar hoe werkt het nu echt in de praktijk? Dat gaan we zien tijdens interessante bedrijfsbezoeken. Bijvoorbeeld tijdens een diepgaander kijkje achter de schermen van een groot resort of een internationale bank. En daarnaast is het natuurlijk ook een reis vol plezier met je studiegenootjes. Want plezier hebben dat zul je zeker, op een prachtige bestemming als Barcelona, Las Vegas, Dubai of New York.

Nieuwsgierig? Kijk voor foto’s van de studiereizen op onze facebookpagina: www.facebook.com/businessschoolnotenboom.

Las Vegas

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op