Onze docenten

Onze docenten spelen een cruciale rol binnen onze school. Zij zijn immers de mensen die de directe link vormen tussen het opleidingsprogramma en de studenten. Maar ook de link met het bedrijfsleven. Met hun betrokkenheid helpen ze onze studenten om zelfstandiger, actiever en gemotiveerder te leren. Zij transformere onze studenten tot echte vakmensen.

Waardevolle praktijkervaring

Wij kiezen er bewust voor om innovatoren en ondernemers in huis te halen, op alle niveaus binnen onze organisatie. Onze docenten staan dan ook midden in de praktijk. Als professional of manager in het bedrijfsleven of in de academische wereld. Vanuit dat perspectief bieden ze onze studenten op een persoonlijke manier een blik in hun werkveld. Zij kunnen aan de studenten zowel hun kennis als hun praktijkervaring doorgeven. De optimale voorbereiding op een carrière in hun vakgebied.

Maak kennis met ons

Bij Business School Notenboom werken docenten, studieloopbaancoaches, stagecoördinatoren, onderwijsontwikkelaars en gastdocenten. Een aantal van hen stelt zich hier aan je voor:

 

Ron Weyzen: ”Theorie bestaat niet”

Doceert…
Op hbo-niveau in de richtingen Bedrijfskunde en Hospitality de vakken Marketing en Eigen Onderneming.

Naast Notenboom…
Heeft Ron Weyzen een eigen bedrijf in grensoverschrijdende financiering en is hij actief in sponsoring voor het betaald voetbal, momenteel bij de Belgische club KRC Genk.

“Theorie bestaat niet”
“Lesgeven draait om ervaringen delen, op een interactieve manier. Ik gebruik in mijn lessen dan ook heel veel praktijkvoorbeelden, vooral uit mijn eigen werkervaring, om de lesstof heel concreet over te brengen. Vandaar mijn lijfspreuk: theorie bestaat niet! Studenten van Notenboom willen de praktijk voelen. Ze hebben immers zelf ook de ambitie om te ondernemen.”

 

Renato Orsini: ”D’r op uit!”

Doceert…
Naast diverse hospitalityvakken voornamelijk vakken op het gebied van evenementenorganisatie, voor de studierichting HEM (Hospitality & Events Management). Ook geeft hij horeca-praktijklessen, is hij studieloopbaancoach, coördinator buitenland en eventbegeleider.

Naast Notenboom…
Deed Renato Orsini jarenlang ervaring op in de entertainmentwereld, bijvoorbeeld bij het organiseren van muziekproducties.

“D’r op uit!”
“Mijn lijfspreuk is ‘D’r op uit!’ We stimuleren onze studenten om zelf veel events te organiseren. En zo hun studie direct praktisch toe te passen. Daarin begeleid ik ze ook. De praktijk is en blijft immers de beste leerschool en is dan ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van onze studenten.”

 

Jan de Bruijn: “Persoonlijk en met passie”

Doceert…
Diverse vakken op het gebied van management en economie, voornamelijk op hbo-niveau.

Naast Notenboom…
Is hij ook docent op andere hogescholen en docent bij een universitair MBA-programma. Daarnaast geeft hij trainingen en is hij actief in internationale handelsbemiddeling. Ook heeft Jan de Bruijn een adviesbureau, waarmee hij ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf adviseert over managementvraagstukken.

”Persoonlijk en met passie”
“Ik hou niet van massale collegezalen: ik wil mijn studenten écht kennen. Bij Business School Notenboom ken ik ze allemaal. Dankzij de kleinere klassen kan ik ze veel persoonlijker begeleiden. Mijn passie voor het onderwijs wordt ook gevoed door die betrokkenheid. Ik krijg dat overigens ook terug van studenten. Bijvoorbeeld van oud-studenten van wie ik nog regelmatig via e-mail en sociale netwerken iets hoor.”

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op