Studie info

Interessante vakken, vakbekwame docenten, leerzame stages en leuke studiereizen. Allemaal onderdelen van een goede studie. Maar wij bieden meer. Want studeren bij Notenboom is anders dan studeren aan een reguliere school. Wij bieden jou echt een allround opleiding, met meer mogelijkheden en meer flexibiliteit in je studietraject. Het kan soms uitdagend zijn, maar dankzij onze studiecoaching en persoonlijke begeleiding maken we er samen een succes van.

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten als je gaat studeren bij Notenboom? We vertellen het je graag.

Fast Track

Een hbo-opleiding duurt normaliter vier jaar. Maar aan extra ambitieuze studenten bieden wij de mogelijkheid om de opleiding in slechts drie jaar af te ronden. Benieuwd of Fast Track iets voor jou is? Lees hier meer.

Studieloopbaancoaching

Iedere Notenboomstudent heeft een eigen studieloopbaancoach. Deze coach volgt je studievoortgang en persoonlijke ontwikkeling, helpt je bij het behalen van je doelen en leert je om door middel van zelfreflectie te groeien.

Stage en studiereizen

Bij een goede voorbereiding op je carrière hoort het opdoen van praktijkervaring. Praktijklessen, projecten, stages en mooie studiereizen vormen dan ook een belangrijk onderdeel binnen al onze opleidingen. Weten hoe jouw stage of studiereis eruit kan zien? Laat je hier inspireren.

Kosten en financiering

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling. Dat betekent dat we niet gesubsidieerd worden door de overheid. De kosten van onze opleidingen liggen daardoor hoger. Alle informatie over onze collegegelden en over studiefinanciering vind je hier.

Onze docenten

Onze topdocenten worden geselecteerd op basis van deskundigheid en ervaring in het werkveld. Met hun schat aan praktijkervaring en hun persoonlijke manier van lesgeven transformeren zij onze studenten tot echte professionals.

Onze alumni

Wij onderhouden een nauwe band met onze alumni. Hun prestaties en succesverhalen maken ons trots en inspireren ons om onze visie en manier van lesgeven voort te zetten. Benieuwd waar Notenboomstudenten zoal terechtkomen? Lees hier meer.

Klaar voor de arbeidsmarkt

Als je na je afstuderen gaat solliciteren, wil je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn op de beroepspraktijk. Daarom doe je naast theoretische kennis ook diverse praktische vaardigheden en business skills op tijdens je studie bij Notenboom. Zodat je straks niet alleen met een diploma naar buiten loopt, maar ook met een professionele en ondernemende houding. Klaar voor die glansrijke carrière.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op