Studie event management Amsterdam

Evenementen, festivals, beurzen en congressen zijn niet meer weg te denken. Jaarlijks worden er vele nieuwe concepten voor evenementen bedacht en uitgevoerd. Van kleinschalig tot massaal en van zakelijke bijeenkomsten tot leuke vrijetijdsbestedingen. De evenementenbranche is booming en gasten verwachten een superieure service en optimale beleving. Vele (aankomend) studenten zoeken dan ook naar een studie Event Management in Amsterdam en de nabije omgeving. Zoek jij ook een studie Event Management in Amsterdam, maar zie jij de reguliere opleiding niet zitten? Of studeer je liever op een andere plek dan in Amsterdam? Business School Notenboom biedt jou de beste alternatieven.

 

Event Management Amsterdam – de alternatieven

Is een reguliere opleiding Event Management in Amsterdam voor jou niet ideaal, bijvoorbeeld omdat je liever in kleine klassen leskrijgt dan in grote collegezalen? Krijg je graag veel persoonlijke begeleiding en les van topdocenten met ervaring in het werkveld? Dan is Business School Notenboom wellicht de beste keuze voor jou. Wij bieden onze opleiding Hotel & Event Management aan op al onze vestigingen, op drie niveaus:

  • Mbo Hotel & Event Management: tweejarige opleiding op mbo-4 niveau, met een gevarieerd lesprogramma met zowel theoretische kennis als praktijkvakken. Aansluitend kun je eventueel doorstromen naar de associate degree- of hbo-opleiding.
  • Associate degree Hotel & Event Management: deze studie is op hbo-niveau en duurt twee jaar. Het lesprogramma heeft veel overeenkomsten met de eerste twee jaar van de hbo-studie en na twee jaar kun je lekker aan de slag.
  • Hbo Hotel & Event Management: deze kan in drie of vier jaar worden afgerond. In de eerste twee jaar doe je voornamelijk vakkennis en praktische vaardigheden op. Daarna ga je je meer verdiepen in management, strategie en innovatie. Je kiest een uitstroomprofiel waarbinnen je een stage loopt, je doet een onderzoek waar je een scriptie over schrijft en sluit je studie af met je verdediging.

Wat Business School Notenboom een uitmuntende school maakt, en wat anders is dan bij reguliere opleidingen Event Management hbo in Amsterdam, is dat wij je vanaf dag één stimuleren om een ondernemende en ambitieuze houding aan te nemen. Bij ons ontwikkel je je binnen enkele jaren tot ene professional met  business skills en weet jij hoe je het beste in jezelf naar boven haalt.

 

Inschrijven of meer weten?

Op onze site vind je het formulier om je direct in te schrijven. Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je eerst wat meer wilt weten, of misschien wel even de sfeer wilt komen proeven op onze school. Neem hiervoor gerust contact met ons op

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op