Studie Communicatiewetenschappen Utrecht

Een onmisbaar onderdeel van elk bedrijf en elke organisatie: de commerciële afdeling. Daar waar de bedrijfsidentiteit wordt vormgegeven, waar communicatiestrategieën worden bepaald en waar klantrelaties worden gelegd en onderhouden. Een dynamische werkplek waar creativiteit, organisatie skills en commercieel denken en handelen samen komen.

Ben jij op zoek naar een studie in de richting van Communicatiewetenschappen in Utrecht of de nabije omgeving? Wil je naast kennis over communicatie ook praktische vaardigheden en kennis over bedrijfsvoering en management opdoen? Dan ben je bij Business School Notenboom aan het juiste adres. Bij Business School Notenboom kun je mbo-, hbo- en associate degree opleidingen volgen die in het teken staan van commerciële bedrijfsvoering, marketing en communicatie, organisatie en management. Kortom: praktischer en commerciëler dan de reguliere opleiding Communicatiewetenschappen Utrecht.

 

Particuliere opleiding Communicatie in Utrecht en omgeving

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling met opleidingen in de Business en Hospitality. Als particuliere school hebben wij onze lesprogramma’s ingericht met een grote nadruk op het ontwikkelen van praktische vaardigheden en business skills; beide onmisbaar voor elke professional in een commerciële functie. Een ander groot verschil met de reguliere opleiding Communicatie in Utrecht is dat onze klassen klein zijn. Geen massale collegezalen, waardoor je echt de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt. In combinatie met . maakt dat Business School Notenboom misschien wel de beste opleider in Marketing en Communicatie in Utrecht en omstreken!

Mbo, hbo of associate degree?

Wij bieden onze commerciële opleidingen aan op mbo-, hbo- en associate degree-niveau in Hilversum, Eindhoven en Maastricht.

 

Mbo Commercieel Management
Een tweejarige mbo niveau 4 opleiding met de focus op marketing en communicatie, conceptontwikkeling en webdesign, maar ook managment, organisatie en ondernemen. Je doet praktische projecten, loopt stages, volgt workshops en gaat op bedrijfsbezoeken.
Lees meer over het mbo Commercieel Management

 

Associate degree Commercieel Management
Een tweejarige opleiding op hbo-niveau. Je leert alles over onder andere marketing en communicatie, branding, projectmanagment, sales en bedrijfskunde. Je loopt stage en sluit je studie af met het praktische ad-project.
Lees meer over het ad Commercieel Management

 

Hbo Bedrijfskunde
Een drie- of vierjarige studie. Na twee jaar vakkennis opdoen op het gebied van marketing, communicatie, branding en sales, ga je je meer verdiepen in management en organisatie en het doen van marktonderzoek. In het laatste jaar kies je je uitstroomprofiel, bijvoorbeeld Marketing Innovation, waarbinnen je je eindstage loopt. Je voert een onderzoek uit, schrijft daar een scriptie over en sluit je studie af met je verdediging.
Lees meer over het hbo Bedrijfskunde

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op