Studie Communicatie Tilburg

Marketing en communicatie is een breed vakgebied en een belangrijk onderdeel binnen elke onderneming of organisatie. Van interne communicatie tot communicatie met klanten en van het vormgeven van de bedrijfsidentiteit tot het in de markt zetten van een product of dienst. Bij een commercieel bedrijf, voor een business club of non-profit organisatie. Begint het bij jou al te kriebelen? Dan is een studie marketing en communicatie in Tilburg, Breda of Eindhoven echt iets voor jou! Is Tilburg voor jou te ver weg? Of ben je op zoek naar een particuliere studie Communicatie in Tilburg of de omgeving van Tilburg? Dan biedt Business School Notenboom jou het beste alternatief.

 

Particuliere communicatie opleiding Tilburg en omgeving

Als je op zoek bent naar een studie in de richting van business, marketing en communicatie in Tilburg of de omgeving van Tilburg, kom dan eens kennismaken met Business School Notenboom. Wij zijn niet gevestigd in Tilburg, maar wel in Eindhoven, Maastricht en Hilversum. Op al onze vestigingen bieden we studies aan op het gebied van business, communicatie, branding en marketing. De opleidingen mbo Commercieel Management en associate degree Commercieel Management bereiden je goed voor op een functie binnen de commerciele afdeling van een onderneming of organisatie. Je leert alles over marketing en communicatie, branding en identiteit. Maar ook over ondernemen, management en organisatie en een stukje finance. Daarnaast leer je praktische vaardigheden zoals communiceren, presenteren en netwerken. Kortom: gevarieerde studies die jou perfect voorbereiden op een carrière in het (internationale) bedrijfsleven.

Wil je graag een hbo-opleiding volgen? Binnen onze hbo-studie Bedrijfskunde kun je het profiel Marketing Innovation volgen; ook een gevarieerde studie die je bovendien ook voorbereidt op het doen van marktonderzoek en -analyse. Al onze studies hebben bovendien een sterke focus op het opdoen van business skills en een ondernemende houding. En dat is wat ons onderscheidt van een reguliere opleiding communicatie Tilburg.

 

Aan de slag!

Na een paar jaar knallen heb jij je diploma in de pocket. En kun jij aan de slag in verschillende branches, bij allerlei interessante organisaties of ondernemingen. In een adviserende rol, of juist uitvoerend.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op