Studie communicatie Breda

Communicatie en marketing zijn een belangrijk onderdeel binnen iedere onderneming en organisatie. Het in de markt zetten van een product of dienst, het bouwen aan het bedrijfsimago, het herstellen van een reputatie of het onderhouden van klantcontact; alles wordt op de commerciële afdeling bepaald en uitgevoerd. Maar ook intern wordt er gecommuniceerd, bijvoorbeeld van de directie naar de werknemers.

Ben jij geïnteresseerd in verschillende media en lijkt het jou mooi om met communicatie een bedrijf naar the next level te tillen? Ben je nieuwsgierig en heb je een brede interesse? Dan is een commerciële studie, zoals de studie Communicatie in Breda, echt iets voor jou. Is het Communicatie hbo Breda echter te ver weg voor jou, of wil je liever aan een particuliere school studeren dan aan een reguliere school? Dan biedt Business School Notenboom jou het beste alternatief!

 

Studie communicatie hbo Breda en omgeving

Ben jij op zoek naar een goede particuliere studie? Business School Notenboom biedt jou de beste alternatieven voor de reguliere studie communicatie hbo Breda, op onze vestigingen in Eindhoven, Maastricht en Hilversum. Als particuliere onderwijsinstelling hebben wij ons al decennialang gespecialiseerd in de studierichtingen International Business en Hospitality & Events. Onze commerciële hbo-studies bieden wij op twee manieren aan:

De associate degree studie duurt twee jaar en is ook op hbo-niveau. Je lesprogramma heeft veel overlap met de hbo-opleiding, alleen ligt de focus meer op de theoretische en praktische vakken en minder op het doen van onderzoek.

Tijdens beide studies leer je alles over marketing en communicatie, branding, sales en netwerken. Maar ook over management en de inrichting van organisaties, een stukje financiën en economie. Kortom: je leert bedrijven en de zakelijke wereld als geheel te begrijpen. Wij hebben bovendien veel tijd ingericht voor de praktijk: je doet verschillende praktische vaardigheden en business skills op, je volgt workshops, gaat op bezoek bij bedrijven, doet praktische (groeps)projecten en gaat op een leuke en leerzame studiereis. Een ander voordeel ten opzichte van een reguliere communicatie opleiding in Breda is dat wij je vanaf dag één stimuleren om ondernemend en ambitieus te zijn. En je dus te ontwikkelen tot een echte professional, met meer in z’n mars dan alleen vakkennis.

 

Meer weten?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je met vragen zit. Je kunt daarom altijd bij ons terecht met al je vragen. Neem contact op met ons algemene kantoor, of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan om te kijken wat het beste bij jou past. We hopen je snel te mogen ontmoeten!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op