Studie communicatie Den Bosch

Het vormgeven van een bedrijfsidentiteit, het bepalen van de communicatiestrategie, het bedenken van een promotiecampagne voor een nieuw product of het herstellen van reputatieschade. Allemaal taken van de commerciële afdeling binnen een onderneming of organisatie. Creativiteit, organiseren en commercieel denken en handelen komen hier allemaal samen. Begint het bij jou al te kriebelen? Dan is een commerciële studie echt iets voor jou!

Zoek jij een opleiding in de marketing en communicatie in Den Bosch of in de buurt van Den Bosch? Zoek je een opleiding waarbij je optimale persoonlijke begeleiding krijgt en de kans krijgt om echt het beste uit jezelf te halen? Dan is een reguliere studie communicatie in Den Bosch misschien niet de beste optie, maar zoek jij juist een particuliere opleiding. Wij heten je van harte welkom bij Business School Notenboom.

 

Communicatie opleiding Den Bosch en omgeving

Het beste alternatief voor een reguliere marketing en communicatie opleiding in Den Bosch en omgeving vind je bij Business School Notenboom. Op onze drie vestigingen in Eindhoven, Maastricht en Hilversum bieden wij commerciële opleidingen op mbo-, hbo- en associate degree-niveau aan:

 

  • Mbo Commercieel Management: een tweejarige mbo-opleiding op niveau 4. Je leert alles over marketing en communicatie, sales, de inrichting van bedrijven, management en organisatie. Daarnaast doe je praktische projecten, volg je workshops en loop je stages.
  • Associate degree Commercieel Management: deze opleiding duurt ook twee jaar en is op hbo-niveau. Je krijgt les over marketing en communicatie, branding, management en organisatie, finance en economie. Je doet ook verschillende praktische vaardigheden op zoals presenteren en netwerken, loopt stage en sluit je studie af met het ad-project.
  • Hbo Bedrijfskunde: deze opleiding kan in drie of vier jaar worden afgerond. Na twee jaar vakkennis en praktische vaardigheden op te hebben gedaan, ga je de diepte in. Je kiest een uitstroomprofiel, zoals Marketing Innovation, waarbinnen je een afstudeeronderzoek doet tijdens een stage. Aan de hand hiervan schrijf je je scriptie, die je tot slot verdedigt.

Wat onze opleidingen zo anders maakt, ten opzichte van een reguliere communicatie opleiding in Den Bosch, is dat het opdoen van praktische vaardigheden en het aannemen van een ondernemende houding hoog in ’t vaandel staan. Gedurende je studie ontwikkel jij je tot een ondernemende professional met een goede attitude, die kansen ziet én pakt. Dat is wat onze oud-studenten nét dat streepje voor geeft op andere afgestudeerden.

 

Meer weten?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt. Op onze website vind je alle informatie over de verschillende studies, de lesprogramma’s en het verschil tussen de verschillende niveaus. Zijn nog niet al je vragen beantwoord, dan ben je altijd welkom om contact met ons op te nemen. Sfeer komen proeven op een Open Dag of Meeloopdag kan natuurlijk ook. Zien we je snel?

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op