Studie Bedrijfskunde Eindhoven

De wereld van de International Business is dynamisch, uitdagend en iedere dag weer anders. Zie jij het wel zitten om te werken bij een internationaal bedrijf of multinational? Ben jij ondernemend, een organisatietalent en heb je bovendien een flinke dosis lef? Kies dan voor een studie Bedrijfskunde in Eindhoven! Als je op zoek bent naar het beste onderwijs, gegeven door topdocenten met praktijkervaring, een gevarieerd lesprogramma en een focus op de praktijk, dan is Business School Notenboom wellicht de beste keuze voor jou. De beste keuze voor een goede opleiding Bedrijfskunde in Eindhoven.

 

Particuliere opleiding Bedrijfskunde in Eindhoven

Business School Notenboom biedt een uitstekende hbo-opleiding Bedrijfskunde in Eindhoven. Het lesprogramma is een goed uitgebalanceerde mix van theoretische vakken, praktische projecten, stages, workshops en onderzoek doen. Je leert alles over management en organisatie, communicatie en marketing, branding, sales, finance en economie. Daarnaast ontwikkel je je ook persoonlijk: je leert communiceren, presenteren en netwerken. Je gaat op bedrijfsbezoeken om te ontdekken hoe het dagelijkse werk er nu echt uitziet en brengt je kennis in de praktijk tijdens je stages. In het laatste jaar kies je één van de volgende uitstroomprofielen:

  • Finance Management
  • Marketing Innovation
  • International Business

Binnen je uitstroomprofiel loop je stage. Tijdens die stage voer je een onderzoeksopdracht uit. Hierover schrijf je een scriptie, die je tot slot moet verdedigen. Doe je dit met goed gevolg? Dan heb jij na drie of vier jaar je diploma behaald voor je studie Bedrijfskunde in Eindhoven!

 

Snel aan het werk?

Heb je al een opleiding achter de rug en wil je graag snel aan het werk? Dan kun je er ook voor kiezen om een van onze associate degree opleidingen te volgen. Deze studies zijn ook op hbo-niveau, maar duren slechts twee jaar. Je kiest geen uitstroomprofiel en schrijft geen scriptie, maar sluit je studie af met het ad-project. Na je afstuderen zit je qua niveau tussen het mbo-4 en hbo in.

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op