Business Club

Bij Business School Notenboom hechten we veel waarden aan ambitie, een ondernemende houding en het zakelijke netwerk. Als opleidings- en kennisinstituut leggen wij dan ook de nadruk op het belang van kennis- en netwerkdeling. Ook buiten de muren van onze scholen, want we willen verder gaan dan eenzijdige kennisontwikkeling. De belangrijkste ontwikkelingen vinden immers plaats in het werkveld. Wij stimuleren dus niet alleen het sociale aspect van netwerken, maar juist ook die kennisdeling. Dat doen we met Business Club Notenboom. Met onze Business Club slaan we een brug tussen studenten, docenten en alumni van Business School Notenboom en het bedrijfsleven.

Ondersteuning voor het bedrijfsleven

Business Club Notenboom richt zich op ondersteuning van het bedrijfsleven op het gebied van kennis en innovatie. Bijvoorbeeld door het aanbieden van associate degree-programma’s, cursussen, trainingen en innovatietrajecten: Life Long Learning dus.

Ondersteuning voor studenten en alumni

Onze aanpak biedt ook grote voordelen voor huidige studenten en afgestudeerden. Als Life Long Learning partner kan Business School Notenboom ook hen cursussen op post-MBO en post-HBO-niveau bieden. Zo blijven zij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied. En: zo ben je bij Business School Notenboom ook direct lid van je eerste Business Club.

Ter stimulatie van onze Business Club bestaat er een besloten LinkedIn-groep. Hierop delen wij samen onze kennis en netwerkrelaties. Klik hier om naar de groep te gaan en lidmaatschap aan te vragen.

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op
s