Accreditaties

Business School Notenboom wordt door het Ministerie van Economische Zaken gezien als een partner kennisinstelling.  Hierdoor kan Business School Notenboom opereren als een marktpartner voor innovatieprogramma’s voor ondernemers en organisaties. Dit maakt Business School Notenboom tot een volwaardige kennispartner in het kader van Life Long Learning.

Als kwaliteitsopleider is Business School Notenboom aangesloten bij NRTO, het platform van aangewezen en erkende particuliere onderwijsinstellingen in Nederland.

Op 26 september 2017 hebben de hbo-opleidingen van Business School Notenboom het kwaliteitszegel topopleiding ontvangen van De Keuzegids hbo. Het volledige rapport van de Keuzegids kunt u hier lezen.

Bachelor en associate degree-opleidingen

Alle bachelor- en associate degree-opleidingen van Business School Notenboom zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie). Dat betekent dat je als student gewoon recht hebt op de wettelijke voorzieningen van DUO. Voor meer informatie verwijzen wij u altijd door naar de website van DUO.

Onze Associate degree en Bachelor opleidingen hebben de volgende CROHO nummers:

 • 80104 Ad Hospitality & Events Management
  Deze opleiding wordt in de communicatie-uitingen benoemd als  Ad Hotel & Event Management
 • 80106 Ad International Business Management
 • 80096 Ad Commercieel Management
 • 34035 Hbo bachelor Bedrijfskunde
 • 34030 Hbo bachelor Hospitality & Events Management
  Deze opleiding wordt in de communicatie-uitingen benoemd als hbo bachelor Hotel & Event Management

Mbo-opleidingen

Alle mbo-opleidingen van Business School Notenboom vallen onder de Wet Educatie en Beroepsonderwijs en zijn geregistreerd in het CREBO. Onderdeel van de beoordeling van Inspectie is een zelfevaluatie die jaarlijks wordt geactualiseerd in de maand juni.

Onze mbo-opleidingen hebben de volgende CREBO nummers:

 • 25133 mbo Assistent Manager Internationale Handel
  Deze opleiding wordt in de communicatie-uitingen benoemd als mbo International Business Management (tweetalig)
 • 25184 mbo Manager / ondernemer Horeca
  Deze opleiding wordt in de communicatie-uitingen benoemd als mbo Hotel & Event Management
 • 25148 mbo Medewerker Marketing & Communicatie
  Deze opleiding wordt in de communicatie-uitingen benoemd als mbo Marketing & Communicatie Management

De Onderwijs- en Examenreglementen, evenals de studiegidsen van de bachelor-opleidingen van Business School Notenboom zijn op verzoek in te zien op de vestigingen. Dit verzoek kan via het contactformulier worden ingediend.

Het inspectierapport van de mbo-opleidingen evenals het verslag van werkzaamheden 2016-2017 zijn op verzoek in te zien op de vestigingen. Dit verzoek kan via het contactformulier worden ingediend.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op