Onze onderwijsvisie

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Onze onderwijsvisie

Een ondernemende en proactieve spirit, bij iemand die zichzelf goed kent en weet waar zijn of haar ambities en talenten liggen; dát is wat we jou bij Notenboom willen meegeven. Dat doen we in een individueel onderwijsprogramma, specifiek afgestemd op jouw wensen en passie. Met een persoonlijk plan, dat met je meegroeit tijdens je opleiding. Waarmee jij het maximale uit jezelf kunt halen en jouw unieke kwaliteiten verder ontwikkelt. Zo behaal jij én een erkend diploma én een uitgewerkt (business)plan. En ben je klaar voor jouw toekomst.

Notenboom-Erasmus-Natalie-van-Rooij-Relatiebeheer 

Barbara Suijkerbuijk (Algemeen directeur): Het persoonlijke en ondernemende karakter van ons onderwijs zit diep geworteld in onze cultuur. Om het onderwijs te kunnen geven waar wij achter staan, werken onze 150 toegewijde docenten en medewerkers vanuit onderstaande kernwaarden."

Persoonlijk, ondernemend, ambitieus en inspirerend

Onze kleinschaligheid biedt Notenboom de gelegenheid de eigen ambities waar te maken en direct in te kunnen springen op nieuwe ontwikkelingen in de technologie en maatschappij. Iets wat we ook ambiëren voor jou als student bij ons. Vanaf dag één bieden wij je volop de mogelijkheden om jouw kansen te herkennen en te benutten, proactief te zijn en hoge doelen aan jezelf te stellen. Samen met jou stellen we jouw persoonlijk plan op, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen, kennis, kunde en passie. Vervolgens prikkelen wij je graag het beste uit jezelf te halen. Dat doen we met uitdagend onderwijs, in een unieke setting. In kleine klassen en met inspirerende topprofessionals en topcoaches direct uit de beroepspraktijk, voor de perfecte koppeling van praktijk aan theorie. Daarnaast krijg je concrete en praktische opdrachten, stages gedurende het gehele schooljaar en werk je aan jouw eigen businessplan. Zo kun jij na je afstuderen meteen je passie volgen.

Jouw eigen coach

Bij Notenboom gaan we een flinke stap verder dan alleen goed onderwijs. Naast de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding bieden we jou naast de mentor ook een eigen coach. We begeleiden je niet alleen bij het behalen van je diploma, nog belangrijker is te weten wie je bent en wat jij meebrengt in je eigen onderneming, familiebedrijf of in een organisatie. Dat ontdek jij samen met jouw persoonlijke coach.

Bij je start nemen we een Me.-scan af, waarmee inzichtelijk wordt waar je talenten en competenties liggen en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Op basis daarvan ga je gedurende je gehele opleiding met je coach aan de slag, om jezelf als mens en ondernemer te vormen.

Klaar voor de maatschappij van morgen

Zo heb jij na je afstuderen bij Notenboom een schat aan waardevolle kennis en een set praktische vaardigheden en business skills opgebouwd. En ben jij als mens gegroeid tot de sociaal betrokken, actieve, flexibele en resultaat- en doelgerichte professional, die zijn of haar passie volgt en het verschil gaat maken in de maatschappij van morgen.

Kom kennismaken

Ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom. Meld je aan voor een persoonlijk adviesgesprek.

 

Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer

 

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag