Onze onderwijsvisie

Aanmelden open avond?

Onderwijs is meer dan kennisoverdracht

Bij Notenboom focussen we op de volgende kernwaarden: Persoonlijk, ondernemend, ambitieus en inspirerend

Als particuliere onderwijsinstelling werken we vanuit een andere visie dan reguliere scholen dat doen. In onze ogen is onderwijs meer dan het afwerken van een tekstboek. De ontplooiing van persoonlijke talenten, de aandacht voor praktische vaardigheden en het stimuleren van netwerkskills en een handelsgeest: dát gaat jou in het bedrijfsleven ver brengen. Er is zoveel meer dan theoretische kennis.

Sterk ondernemend karakter

Ondernemendheid staat bij Notenboom hoog in ’t vaandel. Je leert daarom al vanaf dag één om kansen te herkennen en te benutten, om proactief te werk te gaan, hoge doelen aan jezelf te stellen en in te spelen op veranderingen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij jouw unieke kwaliteiten verder ontwikkelt en je minder sterke kanten leert om te buigen naar iets positiefs. Om zo de beste versie van jezelf te worden.

"Het persoonlijke en ondernemende karakter van ons onderwijs zit diep geworteld in onze cultuur. Om het onderwijs te kunnen geven waar wij achter staan, werken onze 150 toegewijde docenten en medewerkers vanuit bovenstaande kernwaarden."

Oog voor het individu

Ons onderwijs heeft daarnaast een persoonlijk karakter. We hebben oog voor het individu. Wij zijn altijd ambitieus en inspirerend en dit dragen wij ook over op jullie, onze studenten. Dit stimuleren we door uitdagend onderwijs aan te bieden met directe voorbeelden en inspiratie uit de beroepspraktijk, zodat je na je afstuderen direct in die wereld mee kunt draaien. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Nieuwe ontwikkelingen in de technologie en maatschappij niet proberen te omzeilen, maar er juist op in te springen. En vooral: luisteren naar jullie, onze studenten. Want samen maken we het beste onderwijs. Samen komen we tot het beste resultaat.

"Na het afstuderen heb je een schat aan waardevolle kennis en een set praktische vaardigheden en business skills opgebouwd. De wereld ligt voor je open!"

 

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag