Aanmelden kennismakingsgesprek?

Waarom Notenboom

Omdat jij gaat voor het beste resultaat! Omdat jij les wilt krijgen van de beste docenten uit de branche, omdat je je wilt ontwikkelen tot een professional en omdat je gemotiveerd en met veel plezier naar school wilt gaan.

Daarom Notenboom

Als student bij Notenboom word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. De ontplooiing van persoonlijke talenten, de aandacht voor praktische vaardigheden en het stimuleren van netwerkskills en een handelsgeest: dát gaat jou in het bedrijfsleven ver brengen. Bij Notenboom focussen we dan ook op diverse punten. Lees meer over daarom Notenboom.

Onze onderwijsvisie

Als particuliere onderwijsinstelling werken we vanuit een andere visie dan reguliere scholen dat doen. Wij zijn ervan overtuigd dat het persoonlijke en ondernemende karakter van ons onderwijs jou straks verder brengt. Lees meer over onze visie op onderwijs.

Onze garanties

Onze gepassioneerde docenten en werknemers zetten zich dagelijks in om het beste onderwijs te kunnen bieden. Wij garanderen jou veel persoonlijke aandacht, een up-to-date vakkenpakket en een toptijd hier op school. Benieuwd welke garanties we je nog meer kunnen geven? Je leest het hier.

Focus op ondernemerschap

Wij stimuleren ondernemerschap, want we zijn ervan overtuigd dat je met ondernemende kwaliteiten veel competitiever en succesvoller bent in je carrière. Benieuwd hoe we die focus op ondernemerschap in onze lessen weten te leggen? Lees hier meer.

Accreditaties en erkende kwaliteit

Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling, maar onze opleidingen zijn uiteraard wel gewoon erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Lees hier meer over onze accreditaties en erkende kwaliteit.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag