Oud student aan het woord: Tim

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Financieel adviseur bij Van Lanschot Bankiers

Studeerde hbo Hospitality en Events Management aan Business School Notenboom Maastricht (voorheen een locatie van Business School Notenboom).

Na mijn opleiding volgde ik het Private Banking traineeship bij Van Lanschot Bankiers. Van HBO Hotelmanagement naar financieel adviseur… het is een kleinere stap dan je misschien zou denken. In essentie draait het beiden om service verlenen en cliëntcontact. Het vakkenpakket vormde een goede basis voor mijn verdere ontwikkeling. In mijn dagelijkse bezigheden dien ik een businessplan te begrijpen, een jaarverslag te analyseren, beleggingsadvies te kunnen geven op basis van economische indicatoren en de juridische en fiscale achtergronden te kennen.

De basiselementen kreeg ik bij Business School Notenboom al op een goede manier mee. Andere studenten met een specifieke rechten- of economische achtergrond hadden het wat dat betreft soms lastiger.

Business School Notenboom is wat mij betreft een lerende organisatie. De bekwame docenten staan open voor feedback, ook vanuit hun gedrevenheid en betrokkenheid om studenten het beste te geven. De onderlinge verbondenheid is groot. Nu nog heb ik contact met andere oud-studenten. Dat is niet alleen leuk, maar ook goed voor mijn netwerk.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag