Oud student aan het woord: Niels

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Ondernemer, Klinkhamer Conference Management

Studeerde hbo Hospitality en Events Management aan Business School Notenboom Maastricht (voorheen een locatie van Business School Notenboom).

Business School Notenboom verwacht het nodige van haar studenten: discipline, zelfstandigheid, ondernemerschap. Dat kan ook omdat studenten bewust kiezen en echt interesse hebben in het vakgebied. Dat maakt het voor docenten weer leuker om les te geven. Beide kanten blijven elkaar zo inspireren.

Ik ben nog lang actief geweest voor de school: tijdens open dagen of ondersteunend bij een presentatie. Als eigenaar van onder andere een congresorganisatiebureau heb ik daar inmiddels minder tijd voor, al speechte ik recent nog tijdens de diploma-uitreiking.

Het bijzondere van Business School Notenboom is het persoonlijke contact. Docenten, maar ook andere mensen uit de organisatie zijn heel betrokken en makkelijk en goed toegankelijk. Zowel tijdens als buiten schooltijd. En hoewel je erg vrij wordt gelaten, houden ze toch een vinger aan de pols via de vele terugkoppelmomenten. Daardoor kunnen ze op het juiste moment bijsturen. Het zorgt er voor dat talenten als je ondernemerschap, mondigheid en persoonlijkheid de kans krijgen om zich op een goede manier te ontwikkelen.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag