Oud student aan het woord: Michelle

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Adviseur regio Randstad bij Kenwerk

Studeerde hbo Hospitality en Events Management in Eindhoven, de benaming van de opleiding is nu hbo Hotel & Event Management.

Ik ben een praktijkmens en koos na het atheneum voor een hogeschool. Aangezien ik geen nummer wilde zijn, sprak een persoonlijke benadering me aan. Business School Notenboom geeft studenten de mogelijkheid om groot te denken en uitdagingen aan te gaan. Er is begrip voor de praktijk en in overleg is veel mogelijk.

De theorie die je meekrijgt is prima. Je moet wel beseffen dat je na HBO Hotelmanagement niet direct manager wordt. Vaak is het weer van onderaf beginnen. Je beschikt wel over het vermogen om (snel) te groeien. Zelf ben ik na verschillende functies binnen NH Hotels terechtgekomen bij Kenwerk. Wij beslissen onder andere welke bedrijven geschikt zijn als leerbedrijf.

Binnen Business School Notenboom maak ik deel uit van de beroepenveldcommissie. Deze commissie toetst of de opleidingen aansluiten bij de praktijk. Via mijn werkzaamheden ben ik daar dus goed van op de hoogte.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag