Oud student aan het woord: “Niets mooiers dan op een fijne school zitten en te ontdekken wie je bent.”

Aanmelden kennismakingsgesprek?

 

Maikel runt een succesvolle full service cateringbedrijf Kaneman Entertastement, samen met zijn broer Dennis.

Denken in een totaalbeleving

In een garage met slechts 1500 gulden en een pot betonverf begonnen Rob en Hélène Kaneman in 1981 het cateringbedrijf. In 2008 nemen de broers Maikel en Dennis Kaneman het bedrijf over met een nieuwe naam, Kaneman Entertastement. Een full service cateringbedrijf dat de regio Midden- en Noord-Limburg bedient. Maikel: “Met Kaneman Entertastement verzorgen we met heel veel plezier en passie diners en partijen voor uiteenlopende doelgroepen. Wat ons bedrijf bijzonder maakt, is dat we iedere plek kunnen omtoveren tot een bijzondere feestlocatie of diner setting. Het gaat bij ons dan ook zeker niet altijd om het gebruiken van exclusieve producten en het neerzetten van een Michelin-waardig diner – wij denken vooral in een totaalbeleving. We zetten altijd een unieke sfeer neer door ook veel zorg te besteden aan de presentatie. We willen dan ook dat het totaalplaatje een bijzondere en blijvende herinnering achterlaat bij onze gasten; niet dat ze zich alleen dat ene lekkere gerechtje kunnen herinneren.

De leeftijd van 16 tot 24 jaar, wanneer je op school zit, is een cruciale leeftijd waarin je ontdekt wie je bent.

Niet van 9-tot-5 achter de pc

“Alles wat er in de keuken gebeurt – dat is Dennis zijn forte. Maar het runnen van een cateringbedrijf brengt natuurlijk nog veel meer werkzaamheden met zich mee. Mijn taken zijn dan ook zeer afwisselend. Ik voer veel gesprekken met opdrachtgevers; zowel bij ons hier in de keuken als buiten de deur. Samen met Dennis bedenk ik concepten voor partijen die er op de agenda staan en daarnaast doe ik wat administratief werk hier op kantoor. Op de dagen dat er evenementen zijn, bevinden  Dennis en ik ons vaak op locatie. Om onze werknemers te helpen met de voorbereidingen en het klaarzetten van de materialen, maar ook om tijdens het evenement leiding te geven aan ons team en extra controles uit te voeren zodat alles tot in de puntjes verzorgd is. Kortom, zeer gevarieerd en absoluut geen ‘van 9-tot-5 achter de pc’-baan.”

Een school die je stimuleert te ontdekken wie je bent

“De leeftijd van 16-24 jaar is een cruciale leeftijd waarin je gevormd wordt en waarin je ontdekt wie je bent. Als je je op die leeftijd in een fijne klas op een goede school bevindt, die je stimuleert en motiveert, is er niets mooiers dan om samen op die ontdekkingstocht te gaan. De studiereis naar Las Vegas en de wijnreis naar Frankrijk bijvoorbeeld waren super om mee te maken. Wat ik daarnaast sterk vind aan Business School Notenboom, is dat de docenten uit het bedrijfsleven komen en veel praktijkervaring hebben. Hierdoor krijg je alle kennis als student heel anders mee, dan wanneer je les zou krijgen van iemand die geen praktijkervaring heeft.”

Vrienden voor het leven

“Eén van de mooiste herinneringen die ik heb van mijn tijd bij Business School Notenboom, is dat ik er een vriend voor het leven heb gemaakt: Maarten. Na tien jaar hebben wij nog steeds contact en we denken samen nog veel en vaak terug aan de mooite tijd die we hebben gehad bij Notenboom.”

Wij denken nog vaak terug aan de mooie tijd die we hebben gehad bij Notenboom.
Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag