Oud student aan het woord: Kim

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Account Manager bij Media Groep Limburg

Studeerde hbo bachelor Bedrijfskunde aan Business School Notenboom Maastricht (voorheen een locatie van Business School Notenboom).

Ik koos voor Business School Notenboom omdat ik praktisch ben ingesteld. Ook het feit dat je een HBO-opleiding in drie jaar kunt afronden vond ik erg aantrekkelijk. Wat ik daarnaast een groot voordeel vond, was dat er geen ‘ballast’-vakken op het rooster staan. Je kunt je puur richten op de vakken die er in jouw werkgebied toe doen.

De opleiding sluit goed aan bij mijn huidige werk voor de Media Groep Limburg. Ik adviseer klanten op welke wijze zij hun bedrijfsdoelstellingen het beste kunnen behalen. Daarbij spelen onder andere marketing, mediaplanning en communicatie een belangrijke rol.

De feitenkennis uit de opleiding gebruik ik in mijn adviezen. Maar naast functioneel, was de opleiding en alles eromheen vooral erg leuk. Met leerzame uitstapjes naar organisaties als de Amsterdam Arena. En niet te vergeten de Las Vegas trip: het was ‘a lot of fun’ in het grootste pretpark voor volwassenen!

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag