Oud student aan het woord: Jeroen

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Sales Manager bij Kusters Engineering

Studeerde hbo bachelor Bedrijfskunde aan Business School Notenboom Maastricht (vorheen een locatie van Business School Notenboom).

Wat mij beviel aan Business School Notenboom was de persoonlijke betrokkenheid vanuit de opleiding. Bij een grotere instelling is dat nu eenmaal minder.

Daarnaast komen veel docenten uit het bedrijfsleven. Zij verduidelijken de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden of regelen via de juiste contacten in hun netwerk bedrijfsbezoeken. Voor mij zeer waardevol, aangezien ik niet zo graag in de boeken duik en meer praktijkgericht ben. Ik werk op dit moment in ons familiebedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en installeren van machines die geld vernietigen: zowel bankbiljetten als muntgeld. Dit doen we wereldwijd voor de centrale banken, security printers en munthuizen. Zelf ben ik met name verantwoordelijk voor de verkoop van machines die vertrouwelijke gegevensdragers vernietigen. Denk aan papier, memory sticks, dvd’s en harde schijven. Daarbij maak ik geregeld gebruik van de kennis die ik tijdens de opleiding heb opgedaan. Maar ook mijn stage-ervaringen.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag