Opleidingen Hilversum

Ambieer jij een carrière in de hospitality of internationale handel? Volg dan een van onze opleidingen in Hilversum. Hilversum staat natuurlijk bekend als omroep- en mediastad, maar werd groot met verschillende industrieën. Vanaf de jaren zestig zijn veel van de fabrieken uit Hilversum weggegaan, maar nog steeds zijn er nog diverse grote bedrijven en merken gehuisvest. Er is zodoende op allerlei gebied veel bedrijvigheid, wat het een prachtige plek maakt voor ons als particuliere opleider. Onze vestiging in Hilversum ligt in het centrum, op loopafstand van het Mediapark en het Sportpark. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik! Wij bieden al onze hbo, associate degree en mbo opleidingen in Hilversum aan.

Onze opleidingen in Hilversum

Als particuliere opleider hebben wij ons al sinds de start gespecialiseerd in de vakgebieden Hospitality en Business. Twee vakgebieden die perfect aansluiten op de vele horecagelegenheden en grote bedrijven in een plaats als Hilversum. Wij geven je dan ook niet alleen kennis en vaardigheden mee, we vinden praktijkervaring ook erg belangrijk. Dus organiseren we veel bedrijfsbezoeken en workshops. En is stagelopen een vast onderdeel van al onze studies. Zodat jij straks het perfecte fundament hebt om aan je zakelijke leven te beginnen.

Je kunt de volgende opleidingen in Hilversum volgen:

Hbo bachelor (niveau 6)

Associate degree / kort hbo (niveau 5)

Mbo (niveau 4)

Al onze opleidingen in Hilversum zijn geaccrediteerd.

Studeren in Hilversum

Naast dat Hilversum een enorm inspirerende plaats is, is het ook het bruisende hart van ’t Gooi. Met haar vele restaurantjes en mooie terrassen, gezellige eetcafé’s, poppodium De Vorstin, theaters en filmhuizen is er altijd wat te doen. Maar ook vele leuke winkelgelegenheden, parken en natuurgebieden zin dichtbij. Bovendien zit je zo in Amsterdam of Utrecht, als je een avondje écht wilt stappen!

 

Vestiging Hilversum

Emmastraat 15
1211 NE Hilversum
Tel. (035) 623 76 74
info@notenboom.nl

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op