Opleidingen Eindhoven

Wil jij het beste uit jezelf halen? En later sucesvol worden in je vak? Volg dan een van onze opleidingen in Eindhoven. Eindhoven, de lichtstad, is één van de oudste steden van Nederland. Die van een hoofdzakelijk agrarisch gebied uitgroeide tot een stad met grote industrie en innovatieve bedrijven. Een ontwikkeling die hand in hand ging met een sterke economische groei. Wat de stad tot een grote speler op de internationale markt maakte. De perfecte locatie voor een opleidingsinstituut dat studenten opleidt tot vakmensen met ondernemerskwaliteiten. Wij bieden al onze mbo, associate degree en hbo opleidingen in Eindhoven aan.

Onze opleidingen in Eindhoven

Wij hebben ons als particuliere opleider gespecialiseerd in Business en Hospitality. Twee vakgebieden waarvan we jou zowel de theorie als praktische vaardigheden kunnen bijbrengen. Bovendien zijn er in Eindhoven enorm veel inspirerende bedrijven waar je ontzettend veel van kunt leren. Daarom zijn workshops en bedrijfsbezoeken een vast onderdeel van alle opleidingen. En kun je nog meer praktijkervaring opdoen tijdens je stages bij een van deze topbedrijven. Zodat je straks een echte professional bent, die weet van aanpakken.

Je kunt de volgende opleidingen in Eindhoven volgen:

Hbo bachelor (niveau 6)

Associate degree /Kort hbo (niveau 5)

Mbo (niveau 4)

Al onze opleidingen in Eindhoven zijn geaccrediteerd.

Het studentenleven in Eindhoven

Eindhoven is modern en dynamisch. Altijd in beweging. Met haar hippe café’s en restaurants, Stratumseind, theaters en cinema, muziektempels de Effenaar, het Beursgebouw en het Klokgebouw, diverse festivals en vele winkelgelegenheden. Je hoeft je als student geen moment te vervelen. Met mooie evenementen als Dutch Design Week, lichtfestival GLOW, culinaire evenementen en de Marathon Eindhoven is er altijd wat te doen. Eindhoven is een ware inspiratiebron.

 

Vestiging Eindhoven

Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven
Tel. (040) 252 80 40
info@notenboom.nl

 

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op