Opleiding marketing Eindhoven

Ben jij op zoek naar een goede opleiding in de communicatie en marketing in Eindhoven? Wil je les van topdocenten met ervaring in het werkveld? Wil je je niet als het zoveelste nummer voelen, maar goede persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is een commerciële opleiding van Business School Notenboom de juiste keuze voor jou. Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling en biedt één van de beste commerciële opleidingen in de richting communicatie en marketing in Eindhoven en omgeving.

 

Particuliere marketing opleiding Eindhoven

Business School Notenboom biedt een commerciële marketing opleiding in Eindhoven aan op verschillende niveaus:

Bij al deze opleidingen leer je van alles over marketing en communicatie, sales, management en organisatie. Je leert een professionele en ondernemende houding aan te nemen en werkt aan praktische en business vaardigheden, zoals schrijven, presenteren en netwerken. Ook loop je stages, werk je aan praktische projecten, leer je een businessplan opstellen en ga je op bezoek bij interessante bedrijven. De associate degree- en hbo-opleiding gaan dieper in op de organisatorische kant van ondernemingen; je leert meer over projectmanagement, organisatie, economie en finance, het doen van onderzoek en over ondernemen. Studenten aan de hbo-opleiding doen daarnaast een eindonderzoek, schrijven een scriptie en verdedigen die tot slot.

Heb je één van onze studies afgerond en wil je doorleren? Al onze studies sluiten naadloos op elkaar aan. Daarmee heb jij de meest uitgebreide marketing opleiding Eindhoven gedaan.

 

Nieuwsgierig geworden?

We beloven veel, maar maken we dat ook waar? Op ons blog kun je verschillende succesverhalen lezen, van (oud-)studenten en docenten van Business School Notenboom. Lees bijvoorbeeld het interview met docent Ton Florisson, over hoe hij zijn jarenlange ervaring als ondernemer integreert in zijn lessen. Of lees het verhaal van Dian Slegers, die naar haar afstuderen werd gevraagd om een netwerk voor jonge professionals op te zetten. Inspirerende verhalen, die jou een beter beeld geven van wat Notenboom voor jou kan betekenen.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op