Opleiding communicatie Eindhoven

Communicatie is een breed vakgebied. Creativiteit, commercieel denken en handelen en inspringen op nieuwe trends en ontwikkelingen komen hier allemaal samen. Met een diploma in de marketing en communicatie kun je aan de slag in verschillende branches, op verschillende afdelingen binnen allerlei organisaties en ondernemingen. In een adviserende rol, of juist uitvoerend.

Ben jij geïnteresseerd in die commerciële kant van bedrijven? Ben je ondernemend en hou je wel van een uitdaging? Dan is een studie in marketing en communicatie Eindhoven echt iets voor jou. Ben jij op zoek naar een particuliere opleiding communicatie in Eindhoven? Dan ben je bij Business School Notenboom aan het juiste adres.

 

Particuliere opleiding communicatie in Eindhoven

Ben je op zoek naar een meer praktische opleiding, of juist naar een meer theoretische opleiding communicatie in Eindhoven? Bij Business School Notenboom geven we verschillende opleidingen op het gebied van Marketing communicatie in Eindhoven.

 

  • Mbo Commercieel Management: tijdens deze mbo-4 opleiding leer je alles over marketing, communicatie, sales, e-commerce en conceptontwikkeling, maar ook over schrijven, presenteren en netwerken. Deze opleiding duurt twee jaar.
  • Associate degree Commercieel Management: tijdens de associate degree-opleiding krijg je naast marketing- en communicatielessen ook les over management, organisatie, economie en finance. Deze opleiding duurt ook twee jaar en is op hbo-niveau.
  • Hbo Bedrijfskunde: tijdens onze hbo-opleiding Bedrijfskunde krijg je ook diverse marketing en communicatie vakken, naast de vakken over onder andere management en organisatie, finance, strategie en innovatie. In je laatste jaar kies je één uit drie uitstroomprofielen waarbinnen je je gaat specialiseren. Het uitstroomprofiel Marketing Innovation .

Bij alle opleidingen wordt ook veel aandacht geschonken aan de praktijk. Dit gebeurt tijdens workshops en praktische groepsprojecten, tijdens je stages en bezoeken aan interessante bedrijven. We stimuleren je bovendien om business skills te verwerven en een ondernemende houding aan te nemen. Met je diploma in Commercieel Management of Bedrijfskunde van Business School Notenboom ben je dan ook verzekerd van een mooie (internationale) carrière.

 

Waarom kiezen voor Notenboom?

Als particuliere opleider zijn wij minder gebonden aan regels van de overheid kunnen wij ons onderwijs invullen volgens onze eigen visie. En die visie heeft twee grote pijlers: ten eerste kijken wij naar elke student als een individu, die onderwijs en begeleiding op maat nodig heeft; ten tweede geloven wij dat onderwijs meer is dan kennisoverdracht en is de ontwikkeling van de student tot een bekwame professional minstens zo belangrijk. En die visie heeft al vele succesverhalen voort mogen brengen, zoals je kunt lezen op ons blog.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij geven graag antwoord op al jouw vragen.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op