NOTENBOOM is méér dan ONDERWIJS

Aanmelden kennismakingsgesprek?
  • 7 Sep 2021  -  7 Sep 2021

Vol trots presenteren we onze nieuwe naam: Notenboom. Nu horen we u denken, dat is toch niet nieuw? En toch is het zo. We hebben ons ontdaan van alle franjes en zijn terug naar de centrale kracht waar het merk Notenboom voor staat: goed onderwijs bieden en nog zoveel meer.

De kracht van kleinschalig

DNotenboom Meer dan Onderwijse wereld verandert in een razend tempo. Notenboom is daarin al jarenlang een vertrouwde naam en tegelijkertijd veranderen we er als kleinschalige onderwijsorganisatie waar de lijnen kort zijn gemakkelijk in mee. We sluiten daarmee aan bij onze studenten, in hun dynamische wereld waar ze als actieve professionals continu hun waarde moeten kunnen toevoegen. In hun eigen onderneming, het familiebedrijf of als deel van een organisatie.

Een ondernemende manier van denken en handelen is daarvoor essentieel. Medewerkers en ondernemers moeten mee- en vooruitdenken en kansen zien, creëren en benutten.

Bovendien moeten ze samenwerken op de werkvloer en in hun netwerken, problemen constateren plus oplossen en zichzelf en hun omgeving uitdagen. Weten waar hun gast of klant behoefte aan heeft én die verwachtingen overtreffen. Bij Notenboom vormt dit de rode draad in onze opleidingen.

De juiste tools

We reiken onze studenten daarvoor graag de tools aan. Het samen ontdekken én ontwikkelen van hun eigen persoonlijkheid en signatuur, het hanteren van de juiste attitude in denken en in doen, het opdoen van de benodigde kennis en het trainen van de noodzakelijke vaardigheden - sociaal en professioneel - zijn de pijlers onder al onze programma’s.

Klaar voor een succesvolle toekomst

Ons professioneel en gepassioneerd team van docenten staat studenten dagelijks bij om hun ondernemende persoonlijkheid te laten groeien en bloeien. Dat doen we aan de hand van een zeer compleet aanbod aan actuele en relevante kennis, interessante programma’s, uitdagende projecten, contacten met succesvolle ondernemers en nog veel meer. Onze docenten zijn veelal zelf ondernemers en experts op hun vakgebied. Ze kunnen feilloos theorie en praktijk aan elkaar koppelen en nemen studenten graag mee in hun wereld. Bovendien dagen ze studenten met plezier uit het beste uit zichzelf naar boven te halen. Zodat ze straks met een diploma op zak op en top klaar zijn voor de dynamische wereld van morgen. Klaar voor hun toekomst.

 

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag