Stan en Marije Notenboom dragen de gehele onderwijsinstelling over aan huidige directeur onderwijs, Barbara Suijkerbuijk

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Nieuwe eigenaren Business School Notenboom

Stan en Marije Notenboom, de eigenaren van Business School Notenboom, dragen de gehele onderwijsinstelling per 1 augustus 2019 over aan de huidige directeur onderwijs, Barbara Suijkerbuijk.

Op 1 augustus 2019 hebben Stan en Marije Notenboom afscheid genomen van Business School Notenboom. De onderwijsinstelling hebben zij 35 jaar gerund. Barbara Suijkerbuijk heeft vanaf die datum de leiding over de scholen op zich genomen.

Familiebedrijf met stevige ambities

Stan en Marije Notenboom geven aan met zeer veel plezier leiding te hebben gegeven aan de onderwijsstelling. “Binnen Business School Notenboom heerst de cultuur van een echt familiebedrijf. Medewerkers zijn zeer loyaal en betrokken. Daarnaast is het een efficiënt georganiseerd en innovatief bedrijf met stevige ambities. Wij zijn er trots op dat wij hebben kunnen en mogen bijdragen aan de ontwikkeling van veel jonge mensen. Met het aantreden van onze opvolger Barbara Suijkerbuijk zijn wij ervan overtuigd dat zowel het hoge ambitieniveau als de continuïteit van de dienstverlening van de scholen gewaarborgd zijn.”

Barbara Suijkerbuijk, inmiddels bijna 7 jaar werkzaam bij Business School Notenboom, kent de onderwijsinstelling van voor tot achter. Als directeur onderwijs is zij vooral actief bij de onderwijsprogrammering, de opbouw van de opleidingen en de kwaliteit van het onderwijs. Haar echtgenoot Roel is een succesvol ondernemer. Barbara bekleedt vanaf 1 augustus de functie van Algemeen directeur en Roel de functie van Financieel directeur. Stan Notenboom jr. zal het nieuwe bestuur commercieel ondersteunen.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag