MHBO opleidingen

Als je kiest voor een mhbo opleiding bij Business School Notenboom, dan ga je voor onderwijs dat op jou persoonlijk is afgestemd. Je doet uitgebreide vakkennis op en leert daarnaast ook over bedrijfsprocessen en je oefent je praktische vaardigheden en dat allemaal in klassen van maximaal twintig studenten. Studenten krijgen bij Notenboom veel persoonlijke begeleiding en dat is mogelijk dankzij deze kleine groepen. Beschik je al over een afgeronde mbo opleiding, maar vind je de stap naar hbo nog te groot? Onze mhbo opleidingen worden in twee jaar afgerond en vormen dus een prima tussenstap tussen mbo en hbo.

De mhbo opleidingen van Business School Notenboom

De focus ligt bij Notenboom op Business en Hospitality. Vakgebieden als internationale handel, economie, communicatie en marketing, hospitality en evenementen behoren tot onze specialiteiten. Je kunt de volgende mhbo opleidingen bij ons volgen:

Praktijkervaring speelt bij onze mhbo studies een belangrijke rol. Je kunt namelijk niet alles leren in de schoolbanken. Je gaat twee keer op stage, werkt aan projecten, krijgt interessante workshops en je bezoekt bedrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om op studiereis te gaan naar het buitenland. Bijvoorbeeld een reis naar Las Vegas, een wijnreis door de Champagnestreek of een reis naar Berlijn, Dubai of Istanbul.

Op weg naar succes

Gedurende een mhbo opleiding bij Business School Notenboom doe je veel kennis en vaardigheden op, maar daarnaast werk je ook aan je persoonlijke groei. Na twee jaar studeren heb je jouw mhbo opleiding afgerond en stroom je makkelijk door naar een van onze Associate degree of hbo opleidingen. Dus wat kies jij? Ga voor succes!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op