MBO Opleidingen Maastricht

Kiezen voor een van onze mbo opleidingen in Maastricht, betekent kiezen voor een opleiding die jou echt verder brengt. Maastricht, een Bourgondische stad met allure, werd groot dankzij de industrie. Maar vanaf de jaren zeventig ook met kenniseconomie. De perfecte locatie voor ons als particuliere opleider. Want Maastricht is een toeristenstad bij uitstek, waardoor er vele horecagelegenheden aanwezig zijn. Maar ook de detailhandel is er ruim vertegenwoordigd. Genoeg inspiratie dus voor onze mbo opleidingen in Maastricht. Wil jij hier ook van profiteren? Meld je dan aan, of geef je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Onze mbo opleidingen in Maastricht

Business School Notenboom biedt drie verschillende mbo opleidingen aan in Maastricht. In het eerste jaar begin je met een algemene basis. Het vakkenpakket is erg breed, waardoor je veel  kennis opdoet en diverse praktische vaardigheden leert. Na het eerste jaar kies je voor de richting waarin jij verder wilt. Je kunt kiezen uit de volgende mbo 4 opleidingen:

In een van deze studierichtingen ga jij je specialiseren. Je ontwikkelt je tot een echte professional met vakkennis en vaardigheden. Die breng je tijdens je opleiding ook direct in de praktijk tijdens projecten, workshops en stages. Wij motiveren je daarnaast om een zakelijke en ondernemende houding aan te nemen. En natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid met je medestudenten, bijvoorbeeld op een van onze mooie studiereizen! Zie je dat allemaal wel zitten? Schrijf je dan snel in voor een van onze mbo opleidingen in Maastricht!

Mbo diploma op zak – en nu?

Nu kun jij lekker aan het werk, in een mooie functie in bijvoorbeeld de retail of bij een multinational. Of wil je verder studeren? Dat is ook een optie. Met je mbo diploma stroom je makkelijk door naar onze associate degree en hbo opleidingen. Aan jou de keuze!

 

Vestiging Maastricht

Markt 28
6211 CJ Maastricht
Tel. (043) 325 50 25
maastricht@notenboom.nl

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op