MBO Opleidingen Hilversum

Woon jij in het midden of noorden van Nederland? Heb jij ambities voor een carrière in de internationale handel of hospitality? Dan zijn onze mbo opleidingen in Hilversum echt iets voor jou! Hilversum staat natuurlijk bekend als medialand, maar heeft ook een geschiedenis met verschillende industrieën. Veel grote bedrijven hebben er hun kantoor en ook de horeca is er rijkelijk vertegenwoordigd. De ideale plek om te studeren dus! Wil jij ook op deze inspirerende plek studeren? Bij een opleidingsinstituut dat je elke dag motiveert om alles uit jezelf te halen? Schrijf je dan in voor een van onze mbo opleidingen in Hilversum!

Onze mbo opleidingen in Hilversum

Net zoals in Eindhoven en Maastricht, biedt Business School Notenboom drie verschillende mbo opleidingen in Hilversum. In het eerste jaar begin je met een algemene basis. Het vakkenpakket is erg breed en je krijgt les over uiteenlopende onderwerpen. Ook doe je praktische vaardigheden op en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling.

We bieden de volgende mbo opleidingen in Hilversum aan:

In het tweede jaar duik je dieper in de materie. Daarbij krijg je veel persoonlijke begeleiding en wordt je ondernemende houding gestimuleerd. Maar er is natuurlijk ook tijd voor ontspanning en plezier. Zo ga je op verschillende bedrijfsbezoeken, volg je workshops en ga je op een mooie studiereis naar het buitenland. Beide studiejaren sluit je af met een stage.

Je diploma op zak – en nu?

Na je afstuderen ben jij een echte vakman of – vrouw, met veel kennis en ondernemerskwaliteiten. Hiermee kun jij een mooie baan krijgen in de internationale handel of evenementenbranche. Of wil je nog doorstuderen? Dat kan! Je kun doorstromen naar onze twee jaar durende associate degree opleidingen, of naar het vier jaar durende hbo. Wat jij maar wilt!

 

Vestiging Hilversum

Emmastraat 15
1211 NE Hilversum
Tel. (035) 623 76 74
hilversum@notenboom.nl

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op