MBO Opleidingen Eindhoven

Ben jij op zoek naar een goede opleiding, die jou verder gaat brengen? Wil jij je ontwikkelen tot een ondernemende professional in de Business of Hospitality? Volg dan een van onze mbo opleidingen in Eindhoven. Eindhoven is een bruisende stad waar veel gebeurt. Ondanks dat het een van de oudste steden van Nederland is, staat het altijd in bloei. Eindhoven is modern, dynamisch. Met haar hippe café’s en restaurants, diverse festivals en vele winkelgelegenheden. En dat alles op het fundament van haar rijke geschiedenis. De industrie, grote internationale bedrijven en drive tot innovatie. Het is de ideale plek voor onze mbo opleidingen Commercieel Management, International Business & Trade Management en Hotel & Event Management.

Onze mbo opleidingen in Eindhoven

Net zoals op de andere locaties, biedt Business School Notenboom drie verschillende mbo opleidingen in Eindhoven. In het eerste jaar begin je met een algemene basis. We bieden je een breed vakkenpakket zodat je veel kennis opdoet en verschillende vaardigheden leert. Uiteindelijk kies je de richting waarin je verder wilt.

De mbo opleidingen die we in Eindhoven aanbieden zijn:

Nadat jij je richting hebt gekozen, duik je dieper in de materie. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding, wordt je zakelijke instinct aangewakkerd en ga je je kennis direct in de praktijk brengen. Bovendien maak je een mooie studiereis naar het buitenland en loop je stage bij een internationaal topbedrijf. Zie jij dat wel zitten? Schrijf je dan snel in!

Let’s go!

Al onze mbo opleidingen leiden je op tot een vakman of –vrouw met ondernemerskwaliteiten. Hiermee heb jij direct een streepje voor op de gemiddelde afgestudeerde mbo’er en ben je dus direct klaar voor het bedrijfsleven. Of wil je liever verder studeren? Dan stroom je moeiteloos door naar een van onze ad of hbo opleidingen. It’s your choice!

 

Vestiging Eindhoven

Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven
Tel. (040) 252 80 40
eindhoven@notenboom.nl

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op