Mbo management opleidingen

Jij bent op zoek naar een mbo management opleiding. Je wilt namelijk later aan de slag in de (internationale) business, op een commerciële afdeling van een  bedrijf of in een luxe hotel of resort. Voor de beste mbo management opleidingen ben je bij Business School Notenboom aan het juiste adres. Wij geven jou de optimale voorbereiding op een succesvolle carrière!

Mbo management bij Business School Notenboom

Bij Business School Notenboom hebben we drie mbo management opleidingen, die worden gegeven op alledrie onze vestigingen in Eindhoven, Maastricht en Hilversum:

  • Mbo Commercieel Management: deze mbo-opleiding bereidt je voor op werken op de commerciële afdeling van een (internationaal) bedrijf. Je richt je voornamelijk op de commerciële kant van bedrijven, conceptontwikkeling en marketing.
  • Mbo International Business Management: tijdens deze mbo-opleiding richt je je meer op de financiële, zakelijke en economische kant van bedrijven.
  • Mbo Hotel en Event Management: op deze opleiding leer je alles over gastvrijheid, hotels en het organiseren van evenementen.

Al onze mbo-opleidingen duren twee jaar. Naast vakkennis doe je er ook praktijkervaring op, tijdens stages, workshops, projecten en bedrijfsbezoeken. Daarnaast ontwikkel je je persoonlijk. Je leert marketing- en communicatievaardigheden, netwerk- en salesvaardigheden, je leert te schrijven en presenteren, een ondernemingsplan op te stellen en ondernemend te denken en te handelen. Na twee jaar hard werken heb je je mbo management diploma op zak.

Aan de slag of doorleren?

Je hebt je diploma op zak. Je kunt nu aan de slag in een mooie functie in een (internationaal) bedrijf. Bijvoorbeeld een groothandel, multinational of luxe resort. Of heb je de smaak te pakken en wil je nog meer leren? Met je mbo-diploma kun je direct doorstromen naar onze associate degree-opleidingen: ad Commercieel Management, ad International Business Management of ad Hotel en Event Management. Na het behalen van je associate degree-diploma kun je eventueel ook nog doorstromen in het derde jaar van onze hbo-opleiding Bedrijfskunde of hbo Hotel en Event Management. Direct na je mbo starten met een hbo-opleiding kan ook. Aan jou de keuze!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op