Mbo International Business

Wil jij later aan de slag in een internationaal bedrijf, in een dynamische functie waar elke dag weer anders loopt? Ben je commercieel ingesteld en hou je wel van een uitdaging? Misschien is een opleiding in mbo International Business dan wel iets voor jou. Tijdens een opleiding mbo International Business leer je alles over verkoopprocessen, import en export, de inrichting van bedrijven, plannen en coördineren en nog veel meer. Daarnaast moet je natuurlijk ook een ondernemende houding aan gaan nemen. Je moet zowel commercieel als ethisch leren denken en handelen. Je moet internationale relaties kunnen onderhouden en leren om te onderhandelen. Ook dat komt allemaal aan bod in deze uitdagende en afwisselende studie.

Mbo International Business bij Notenboom

Wil jij tijdens je studie echt het beste in jezelf naar boven halen? Presteer jij beter als je meer begeleiding krijgt, of vind je het prettig om les te krijgen in kleine klassen? Doe je International Business mbo opleiding dan bij Business School Notenboom. Onze mbo International Business opleiding wordt gegeven onder de naam International Business Management. De opleiding duurt twee jaar en is op niveau 4. Naast een heleboel vakkennis, doe je praktische vaardigheden en business skills op. Je loopt beide studiejaren stage en je gaat op een leuke en leerzame studiereis naar het buitenland. Bovendien stimuleren wij je om ondernemend te zijn, om kansen te zien en te benutten. Iets wat jou straks in je carrière absoluut van pas gaat komen.

Aan het werk of doorstuderen?

Na twee jaar hard werken heb jij een mooi mbo diploma op zak. Je kunt hiermee starten aan je carrière en een baan zoeken in een mooi (internationaal) handelsbedrijf. Je kunt in verschillende sectoren aan de slag, over de hele wereld. Maar lekker dichtbij huis blijven kan natuurlijk ook. Of wil je nog niet meteen aan de slag? Wil je eerst nog meer leren? Dan kun je je inschrijven voor onze associate degree opleiding International Business Management, of de hbo opleiding Bedrijfskunde. Aan jou de keuze!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op