Mbo hotelschool

Wil jij graag praktisch bezig zijn in de horeca of tijdens evenementen? Ben je creatief en ondernemend, werk je secuur en hou je van plannen en organiseren? Dan is een mbo hotelschool echt iets voor jou! Op een mbo hotelschool leer je alle facetten kennen van het werken in de hospitalitybranche. Na je afstuderen weet jij alles over gastrvijheid, management en organisatie. Bovendien heb je ook al praktijkervaring in de horeca opgedaan, zodat je helemaal voorbereid bent op een mooie carrière in de hospitality- en evenementenbranche.

Mbo hotelschool bij Business School Notenboom

De evenementen- en gastvrijheidsbranche is groter en bruisender dan ooit. Bij Business School Notenboom bieden we daarom een praktische, afwisselende en uitdagende mbo hotelschool opleiding. In onze tweejarige mbo-opleiding Hotel en Event Management komen organiseren, gastvrijheid en creativiteit samen. Je krijgt les in onder andere:

  • Food & beverage
  • Serveren
  • Gastvrijheidskunde
  • Marketing & communicatie
  • Management & organisatie

Daarnaast leer je meerdere talen, leer je hoe je een ondernemingsplan opstelt, hoe je probleemoplossend werkt en leer je communiceren en presenteren. Je doet ook veel praktijkervaring op tijdens je stages, praktische projecten, workshops en bedrijfsbezoeken. Bovendien stimuleren wij je bij Busines School Notenboom om ondernemend en ambitieus te zijn. Dat maakt onze opleiding Hotel & Event Management één van de beste hotelschool mbo opleidingen van Nederland.

Aan de slag of verder leren?

Met je diploma op zak kun jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de horeca of evenementenbranche. Of heb je de smaak van het studeren te pakken? Dan zou je ook door kunnen stromen naar onze associate degree of hbo-opleiding. Tijdens deze opleidingen duik je nog dieper in de financiële, management en organisatorische kant van hotels en evenementen. Wat je daarmee kunt bereiken? Lees de succesverhalen van ex-Notenboom studenten Max en Carlo; twee broers die na hun studie bij Notenboom een prachtige carrière tegemoet zijn gegaan. Lees hun verhalen en je raakt ongetwijfeld geïnspireerd!

Heb je vragen over onze mbo-opleiding Hotel & Event Management, of wil je misschien een adviesgesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op