Hotelschool mbo en hotelmanagement

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Mbo hotelschool of Hotelmanagement bij Notenboom?

De wereld van de hotellerie zie jij als één grote spannende uitdaging. Je werkt graag met mensen, bent enthousiast, punctueel en let van nature op details. Maar naast de hotelbranche, hou je ook erg van festivals en andere evenementen. Het liefst zou je ook van die wereld wat willen proeven. Herken jij jezelf hierin? Dan is onze mbo-opleiding Hotel & Event Management écht iets voor jou!

Deze opleiding is een combinatie van mbo hotelschool, mbo event management en business management. De mbo hotelschool ken je vast wel: een hele praktische opleiding waarbij je alle kneepjes van het hotelvak leert. Wil jij echter een wat bredere opleiding? Wil je je ook oriënteren op de evenementenbranche én wil je werken aan je business skills? Dan ben je bij Business School Notenboom aan het juiste adres!

Breder vakkenpakket dan op mbo hotelschool

Naast de vakkennis en praktische vaardigheden die je op de middelbare hotelschool leert, leer je op onze opleiding ook alles over het ontwikkelen en organiseren van evenementen. Daarnaast stimuleren wij de ontwikkeling van je ondernemerskwaliteiten. Je leert onder andere:

BELEVINGSCONCEPTEN TE CREËREN EN REALISEREN

TE COMMUNICEREN EN PRESENTEREN

EEN ONDERNEMINGSPLAN OP TE STELLEN

SALESVAARDIGHEDEN EN NETWERKEN

Zo kun jij straks, zodra je je diploma op zak hebt, alle kanten op. Misschien richt je wel je eigen bedrijf op! En wil je graag werken in het buitenland? Ook dan is deze opleiding de beste voorbereiding; de studie is namelijk tweetalig, wat betekent dat een gedeelte van de vakken in het Engels gegeven wordt. Zo kun jij je straks goed staande houden, in de internationaal georiënteerde wereld van evenementen en hotels.

Veel praktijklessen

Spreekt de praktische kant van de mbo hotelschool je heel erg aan? Dan zul je je helemaal thuisvoelen bij mbo Hotel & Event Management. De meeste van onze docenten zijn professionals uit de branche; zij integreren hun persoonlijke ervaringen in de lessen en weten precies wat er op dit moment speelt. Ook doe je praktijkervaring op tijdens het werken aan praktische projecten, krijg je gastcolleges van succesvolle ondernemers, ga je op bezoek bij verschillende bedrijven en loop je stages bij prestigieuze hotels of mooie evenementen in Nederland of in het buitenland. Tijdens onze mooie studiereizen, krijg je een heel bijzonder kijkje in bijvoorbeeld de meest luxe resorts in Kaapstad.

Na twee jaar hard studeren, heb jij een schat aan informatie en praktische kennis opgedaan en ben je klaar voor die glansrijke carrière. Of heb je de smaak te pakken? Doorstromen naar onze associate degree-opleiding of hbo bachelor-opleiding kan natuurlijk ook! What are you waiting for?

Nieuwsgierig naar onze mbo-opleiding Hotel & Event Management? Lees snel meer!

 

Onze garanties aan jou:

DIPLOMA

Met een VMBO-TL, maar ook VMBO-GL of VMBO-K diploma word je toegelaten tot de opleiding

HUISWERKBEGELEIDING

Elke week zijn er huiswerkbegeleidingsuren ingeroosterd, waarbij altijd een docent aanwezig is

SNEL STUDEREN

Wij bieden je de mogelijkheid om je mbo niveau 4 diploma te behalen in slechts 2 jaar    

LESGARANTIE

Uitgevallen lessen worden altijd ingehaald

EEN TOPTIJD

Onze studenten beoordelen de sfeer op school met een 8,4!

AANRADER

Studenten raden ons aan met een 8!

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag