Marketing Management

Bij de studierichting Marketing Management komen creativiteit, commercie en ondernemerschap samen. Een prachtige marketing opleiding die jou voorbereidt op een carrière in de commerciële wereld. Jij gaat straks jouw bedrijf to the next level tillen. Of dat nieuwe product succesvol in de markt zetten en mensen aan jouw merk verbinden. Want bij Business School Notenboom inspireren we je om ondernemend en ambitieus te zijn. Om kansen te zien en te benutten. En dat heb je zeker nodig in de wereld van de marketing. Daarom is onze Associate degree opleiding Marketing Management de perfecte leerschool voor jou.

Marketing Management in het kort

De opleiding Marketing Management wordt op alle drie onze vestigingen aangeboden. Deze marketing opleiding duurt twee jaar en zit qua niveau tussen het mbo 4 en hbo bachelor in. Je krijgt zowel theoretische vakken als praktijklessen en workshops. De focus ligt op de commerciële afdeling van bedrijven. Je leert alles over de inrichting van bedrijven en organisaties, over marketing en communicatie, sales en management. Je doet projecten en loopt in beide studiejaren stage bij een (internationaal) topbedrijf. Bovendien werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en business skills. Na twee jaar hard werken heb jij je welverdiende associate degree diploma in Marketing Management op zak!

Werken of doorstuderen?

Na het behalen van je diploma heb je diverse mogelijkheden. Misschien heb je vanuit je stageplek wel een mooi aanbod gekregen, of krijg je een kans bij een ander bedrijf. Dan ga jij lekker aan de slag. Of heb je de smaak te pakken gekregen? Reiken je ambities verder? Dan is doorstuderen ook een optie. Vanuit het associate degree stroom je namelijk eenvoudig door naar de hbo opleiding Bedrijfskunde. En heb je na nog twee jaar studeren je hbo diploma behaald! Het is jouw toekomst: wat wil je doen?

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op