Marketing Management Tilburg

Marketing Management Tilburg en Eindhoven

Er zijn verschillende opleidingen in de richting van Marketing Management in Tilburg en Eindhoven. Maar hoe kies je nu de opleiding die het beste bij jou past? Vind je les in grote collegezalen geen probleem, of wil je juist les in kleine klassen, waar je meer persoonlijke begeleiding krijgt? Wil je voornamelijk vakkennis opdoen, of wil je juist ook werken aan een professionele en ondernemende houding? Kies je in beide gevallen voor het laatste, dan is een commerciële opleiding van Business School Notenboom jouw beste keuze in de opleidingen Marketing Management in Tilburg, Eindhoven en omgeving.

 

Particuliere marketing opleiding Tilburg en omgeving

Voor een goede particuliere marketing opleiding in Tilburg of Eindhoven en de omliggende regio’s, ben je bij Business School Notenboom aan het juiste adres. Onze vestiging in Eindhoven ligt in deze regio en is dus een voordehandliggende keuze, maar ook studeren in onze vestigingen in Hilversum en Maastricht is een mogelijkheid.

  • Hbo Bedrijfskunde: deze hbo-opleiding is internationaal georiënteerd. Je leert veel over marketing en communicatie, sales, branding en netwerken, maar ook over economie en finance, internationale handel en management. In het laatste jaar kies je één van de drie uitstroomprofielen. Het uitstroomprofiel Marketing Innovation is wellicht de juiste keuze voor jou.
  • Mbo Commercieel Management: deze mbo-opleiding is op niveau 4 en duurt twee jaar. Tijdens deze opleiding word je klaargestoomd voor een marketing en communicatie-functie binnen een commercieel team van een (internationale) onderneming of organisatie. Je doet veel vakkennis op, maar ook veel praktische vaardigheden en business skills.
  • Associate degree Commercieel Management: de associate degree-opleiding duurt twee jaar en is op hbo-niveau. Het lesprogramma komt grotendeels overeen met de eerste twee jaar van de hbo-opleiding Bedrijfskunde. Na deze twee jaar kun je al lekker aan de slag in een mooie commerciële functie op hbo-niveau.

Onze opleidingsprogramma’s zijn een goed uitgebalanceerde mix van vakkennis, praktijklessen, workshops en stages. Bovendien sluiten ze naadloos op elkaar aan, dus kun je er altijd voor kiezen om bij ons verder te studeren. Dat maakt ons één van de beste opleiders op het gebied van Marketing Management in Tilburg en Eindhoven.

 

Kom kennis maken!

De beste manier om de juiste opleiding te kiezen is toch om persoonlijk kennis te maken. Wij organiseren gedurende het hele schooljaar verschillende Open Dagen en Meeloopdagen, zodat je de sfeer op onze school kunt proeven. Ook staan we op diverse onderwijs- en studiekeuzebeurzen door heel Nederland. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om ons op te zoeken en al je vragen aan ons te stellen. Een persoonlijk adviesgesprek aanvragen kan ook. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend en het kan je goede inzichten geven over je mogelijkheden. Zeker de moeite waard dus!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op