Marketing en communicatie mbo

Marketing en communicatie mbo opleiding

Zou jij op de commerciële afdeling van een groot bedrijf willen werken? Wil je graag meedenken over de positionering, communicatie en mooie campagnes van zo’n bedrijf? Ben je creatief en ondernemend? Dan is een opleiding in de richting van mbo marketing en communicatie zeker iets voor jou! Het vakkenpakket van een marketing en communicatie mbo opleiding is breed en de lessen zijn afwisselend. Je ontwikkelt verschillende praktische vaardigheden en business skills en ontwikkelt jezelf ook persoonlijk. Daarmee ben je goed voorbereid op een carrière in het (internationale) bedrijfsleven.

Mbo marketing en communicatie bij Notenboom

Wil jij graag naar het mbo marketing en communicatie? Dan zit je bij Business School Notenboom helemaal goed! Onze opleiding Commercieel Management is namelijk qua inhoud goed vergelijkbaar met een opleiding mbo marketing en communicatie, met het verschil dat je bij Notenboom ook les krijgt op het gebied van management en organisatie. Daarnaast leer je tijdens de opleiding alles over sales, marktwerking, de omgang met klanten en hoe een onderneming in elkaar zit. Erg afwisselend dus!

Studeren aan Business School Notenboom betekent niet alleen veel vakinhoudelijke kennis opdoen. Wij hechten namelijk ook veel waarde aan praktijkervaring en we stimuleren je om ondernemend te zijn. Daarom loop je in beide studiejaren stage bij een (internationale) onderneming, werk je aan projecten, volg je workshops en gaan we bij bedrijven op bezoek. Bovendien ga je op een leerzame én leuke studiereis, bijvoorbeeld naar Istanbul, Dubai of Las Vegas!

Aan het werk of doorsturen

Na twee jaar hard werken, heb jij je mbo-diploma op zak. Je kunt hiermee aan de slag op de marketing en sales-afdeling bij een (internationaal) bedrijf of multinational. Maar je kunt er ook voor kiezen om door te stromen naar onze ad-opleiding Commercieel Management of hbo-opleiding Bedrijfskunde. It’s up to you!

Ben je benieuwd geworden naar onze opleidingen? Lees gerust verder op onze site, of kom eens kennis met ons maken! We ontvangen je graag op een Open Dag of Meeloopdag bij ons op school, of bijvoorbeeld op een studiebeurs.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op