Marketing communicatie Amsterdam

Misschien wel de belangrijkste afdeling binnen een bedrijf: de commerciële afdeling. Daar waar het imago en de identiteit van het bedrijf zorgvuldig wordt omschreven en vormgegeven, waar men oplossingen vindt voor reputatieschade en waar wordt beslist hoe er met klanten en andere relaties wordt omgegaan. Ben jij geïnteresseerd in die dynamische wereld van de marketing? Is het jouw droom om met marketing een bedrijf to the next level te tillen? Ben je daarom op zoek naar een studie marketing communicatie in Amsterdam of de nabije omgeving? Dan is Business School Notenboom wellicht de beste keuze voor jou. Als particuliere onderwijsinstelling hebben wij ons al decennialang gespecialiseerd in de commerciële bedrijfsvoering. Bij ons krijg je bovendien les in kleine klassen en veel persoonlijke begeleiding, wat heel anders is dan studeren bij de reguliere opleiding marketing communicatie Amsterdam. Wij nodigen je van harte uit om kennis met ons te maken!

Studie marketing Amsterdam en omgeving

Ambieer jij een carrière binnen de commerciële afdeling van een (internationaal) bedrijf? Zoek je een studie marketing communicatie in Amsterdam waar je breed wordt opgeleid en ook veel leert over management en organisatie? En waar je bovendien wordt gestimuleerd om echt het beste in jezelf naar boven te halen?  Schrijf je dan in voor één van onze commerciële opleidingen in Hilversum, Eindhoven of Maastricht. Wij bieden onze opleidingen aan op drie niveaus:

 

  • Mbo Commercieel Management: een tweejarige opleiding op niveau mbo-4, waarin je veel vakkennis opdoet op het gebied van marketing en communicatie, management en organisatie, maar ook praktische vaardigheden leert. Je loopt stages en doet praktische projecten.
  • Associate degree Commercieel Management: een tweejarige opleiding op hbo-niveau. Het lesprogramma heeft veel overlap met de hbo-studie en na je afstuderen zit je qua niveau tussen het mbo-4 en hbo in. Je doet geen eindonderzoek, maar sluit je studie af met het ad-project.
  • Hbo Bedrijfskunde: na twee jaar vakkennis opdoen, ga je je kennis meer verdiepen. Je kiest een uitstroomprofiel, bijvoorbeeld Marketing Innovation, waarbinnen je een stage loopt en een onderzoek doet. Je schrijft een scriptie en sluit je studie af met een verdediging.

De toegevoegde waarde die Notenboom jou kan geven, ten opzichte van een reguliere opleiding marketing communicatie in Amsterdam, is dat wij je vanaf dat één stimuleren om ondernemend te zijn. Daarmee heb jij straks nét dat streepje voor op andere afgestudeerden.

 

Aan de slag!

Na een paar jaar hard werken heb jij je ontwikkeld tot een ambitieuze professional met business skills, een ondernemende houding en een mooi Notenboom-netwerk waaruit je kunt putten. Je kunt nu aan de slag binnen een mooi (internationaal) bedrijf.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op