Maastricht Opleidingen

Denk jij aan een mooie carrière in de internationale handel of evenementenindustrie? Volg dan een van onze opleidingen in Maastricht. Maastricht, die prachtige, Bourgondische stad met een haast on-Nederlandse allure. Een stad die groot werd dankzij industrie, maar zich vanaf de jaren zeventig juist richt op kenniseconomie. En een stad waar ook veel toerisme en detailhandel plaatsvindt. De ideale locatie dus voor Business School Notenboom. Onze vestiging in Maastricht vind je dicht bij de Maas, op de markt, midden in het centrum. Een prachtige locatie, op een steenworp afstand van de bedrijvigheid van het Vrijthof. Wij bieden al onze hbo, associate degree en mbo opleidingen in Maastricht aan.

Onze opleidingen in Maastricht

Vanaf de start van Business School Notenboom hebben we ons gericht op de vakgebieden Business en Hospitality. Van deze vakgebieden kunnen wij je dan ook alle facetten laten zien. Van theorie en kennis tot praktische vaardigheden. De echte praktijkervaring doe je op tijdens de stages, workshops en bedrijfsbezoeken. Zo zorgen we ervoor dat jij  na je studie echt klaar bent voor succesvolle carrière.

Je kunt de volgende opleidingen in Maastricht volgen:

Hbo

Associate degree

Mbo

Al onze opleidingen in Maastricht zijn geaccrediteerd.

Student zijn in Maastricht

Naast dat Maastricht een inspirerende stad is, is het ook een echte studentenstad. Maastricht staat bekend om haar vele café’s, restaurants en hotels. Het Vrijthofd, de Markt, het Onze-Lieve-Vrouweplein en de Platielstraat zijn de plekken waar het zeven dagen per week bruisend en gezellig is. Er is een uitgebreid winkelaanbod, met zowel populaire winkelketens als exclusieve boetieks en speciaalzaken. Liefhebbers van cultuur kunnen naar de diverse musea en theaters. En met evenementen als Carnaval, de Amstel Gold Race en diverse muziek- en culinaire festivals hoef je je als Maastrichtse student nooit te vervelen!

 

Vestiging Maastricht

Markt 28
6211 CJ Maastricht
Tel. (043) 325 50 25
info@notenboom.nl

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op