Voor ouders

Uw zoon of dochter zit in het examenjaar en is dus bijna klaar met de middelbare school. Samen denkt u na over de toekomst. Wat zijn zijn of haar plannen en doelen? Welke opleiding past daarbij? Welke school gaat die doelen verwezenlijken? Een belangrijke keuze, want u wilt het beste voor uw kind. Goed onderwijs, een prettige en gestructureerde omgeving waar ambitie wordt gestimuleerd, maar ook de juiste begeleiding. Business School Notenboom deelt die mening met u.

Begeleiden en stimuleren

Op Business School Notenboom staat de student centraal. Wij scheppen de optimale condities om uw zoon of dochter zo prettig mogelijk tot de eindstreep door te laten stromen. We adviseren over het beste traject en geven steun wanneer het even wat minder goed gaat. We zijn begaan met onze studenten. We staan met ons team van docenten, coaches en onderwijsontwikkelaars altijd klaar om persoonlijke begeleiding te bieden. Maar stimuleren ook om zelfstandig en ambitieus te zijn. Want dat brengt ze uiteindelijk het verst. Samen werken we hard aan een gezamenlijk doel: het diploma. De weg er naartoe maken we zo prettig en leerzaam mogelijk.

Onze belofte

Business School Notenboom biedt haar studenten het beste, persoonlijke onderwijs. In een uitdagende en ondernemende leeromgeving, van docenten met praktijkervaring en uitstekende didactische kwaliteiten. Waar ontwikkeling van het individu mogelijk is, door gerichte begeleiding. Bovendien vormen we samen een professioneel netwerk, van docenten, studenten, alumni en vakmensen, dat alsmaar groeit en sterker wordt.

Wij geloven dat iedere student het beste uit zichzelf kan halen, door persoonlijke begeleiding en uitdagende onderwijsvormen. Gezamenlijk streven naar excellentie leidt tot het beste onderwijs.

Na de studie is uw zoon of dochter een goed opgeleide, ondernemende professional. Die klaar is voor een succesvolle carrière. Die kan bouwen op het ijzersterke fundament dat wij hem of haar hebben meegegeven. Een volwassene om trots op te zijn.

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op