Maak kennis

Kiezen voor een school is kiezen voor je toekomst. Hoe wil je dat die eruit gaat zien? Wat zijn je plannen, wat zijn je dromen? De juiste opleiding kan ervoor zorgen dat je deze gaat waarmaken. Dus is het belangrijk om je goed te oriënteren. Niet alleen op de studie die je wilt gaan doen, maar juist ook welke onderwijsinstelling het beste bij jou past. En jou gaat brengen waar je wilt zijn.

Ontmoet ons
Maak kennis met Business School Notenboom. Een onderwijsinstelling die jou inspireert het beste uit jezelf te halen. Een school die ook graag kennis maakt met jou. Want jij bent de aanstaande student die mede ook onze toekomst vorm kan gaan geven. En onderdeel kan gaan uitmaken van de hechte Notenboom community. Daarom staan we altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Op de volgende manieren kom je met ons in contact:

Beurzen
Wil je vrijblijvend kennis maken met Business School Notenboom? Zien wie onze studenten en docenten zijn? Wil je specifieke vragen stellen, of gewoon even met ons kletsen? Wij zijn regelmatig te vinden op verschillende beurzen.

Open Dagen
Wil je meer weten over onze opleidingen? Maar ook de sfeer proeven op onze scholen, door onze gebouwen lopen en de docenten ontmoeten? Op alle drie onze vestigingen organiseren we Open Dagen. Schrijf je in en kom eens langs!

Meeloopdagen
Denk je eraan om bij Notenboom te gaan studeren en wil je meer weten over een specifieke opleiding? Wil je weten hoe een schooldag bij Notenboom eruit ziet? Meemaken hoe het is om hier lessen te volgen? Schrijf je dan in voor een meeloopdag.

Adviesgesprek
Overweeg je om een studie bij ons te gaan volgen? Maar heb je vragen? Twijfel je of die studie wel echt iets voor je is? Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor het Fast Track programma? Of wil je meer weten over financieringsmogelijkheden? Schrijf je dan in voor een adviesgesprek. Wij nemen dan contact met je op en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

Overige activiteiten
Waar en wanneer kom je in contact met Business School Notenboom en onze studenten? In onze activiteitenkalender vind je een helder overzicht.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op