Keuzegidsen mbo en hbo maakt duidelijk: Notenboom op alle punten (t)opleider

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Keuzegidsen mbo en hbo maakt duidelijk: Notenboom op alle punten (t)opleider

De Keuzegidsen mbo en hbo geven jaarlijks verslag van onafhankelijke onderzoeken en beoordelingen van de erkende opleidingen mbo en hbo in Nederland.

De onderzoeken worden gedaan onder alle ingeschreven studenten mbo en hbo en brengen de waardering van het lesaanbod, de inhoudelijke kwaliteiten, de docenten, hun manier van begeleiden en meer duidelijk in beeld. Deze gegevens worden aangevuld met rapporten van de Onderwijsinspectie en het NVAO (Nederlands – Vlaamse Accreditatieorganisatie). Samengevoegd geeft alle info een actueel kwaliteitsbeeld van de verschillende opleidingsinstituten mbo en hbo die Nederland en Vlaanderen rijk zijn. De meest recente uitgave van de Keuzegidsen mbo en hbo toont, wederom, aan dat Business School Notenboom prominent de eerste plek inneemt.

60 Jaar ervaring in hoogwaardig onderwijs

Business School Notenboom, met vestigingen in Eindhoven en Hilversum, biedt opleidingen op het niveau van mbo, associate degree en hbo. De begeleiding is professioneel, intensief en persoonlijk dankzij het docententeam dat bestaat uit gedreven professionals met actuele prakrijkervaring, als ondernemer of topmanager, binnen de sector waarin de student wil gaan studeren en werken.

De 3e generatie aan het roer richting nog beter onderwijs

Algemeen directeur Stan Notenboom:

We investeren continu in de kwaliteit van ons onderwijsprogramma. Dit en een professioneel team van inspirerende vakdocenten zorgt ervoor dat we vooroplopen in het mbo en hbo onderwijs. Dat wordt niet alleen gezien en gewaardeerd door onze studenten, maar ook door de Onderwijsinspectie en het NVAO.

Tweetalig onderwijs op mbo-niveau

Business School Notenboom onderkent de trend en waarde van goed tweetalig onderwijs, ook op het niveau mbo. In Nederland loopt Notenboom hiermee vooraan en start in september een tweetalige opleiding mbo Hotel & Event Management. Aan het einde van het huidige studiejaar studeren de eerste studenten af, die de tweetalige opleiding mbo International Business Management hebben gevolgd.

 

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag