International Business Maastricht

De wereld van de International Business is dynamisch en bruisend; geen dag is hetzelfde. Dat vergt veel doorzettingsvermogen, inzicht in de markt, organisatietalent en creativiteit. Maar de beloning is groot, wanneer je een bedrijf tot de top hebt weten te krijgen en internationaal succes hebt weten te boeken.

 

Ben jij een doorzetter met lef en organisatietalent? Ben je ambitieus en zie je een internationale carrière wel zitten? Dan is een studie International Business in Maastricht echt iets voor jou. Business School Notenboom biedt particuliere opleidingen in de International Business in Maastricht, Eindhoven en Hilversum op mbo-, hbo- en associate degree-niveau.

 

Mbo-, hbo- of associate degree-opleiding International Business Maastricht

Om je carrière goed voorbereid tegemoet te gaan, wil je natuurlijk de beste opleiding International Business administration in Maastricht volgen. Wij bieden deze studierichting aan op mbo-, hbo- en associate degree-niveau:

 

  • Hbo Bedrijfskunde: deze opleiding is in drie of vier jaar te voltooien. Naast vakinhoudelijke kennis leer je alles over management, organisatie, finance, marktwerking en onderzoek doen. In je laatste jaar kies je een specialisatie en je sluit je studie af met een onderzoek, scriptie en verdediging.
  • Mbo Commercieel Management: een tweejarige opleiding op niveau 4. Je leert alles over marketing en communicatie, de structuur van bedrijven, management, recht en economie. Daarnaast leer je een aantal moderne vreemde talen, loop je stages en werk je aan praktische projecten.
  • Associate degree Commercieel Management: ook een tweejarige opleiding, op hbo-niveau. Het lesprogramma heeft overlap met de eerste twee jaar van het hbo Bedrijfskunde. Je doet echter geen onderzoek, maar sluit je studie af met het ad-project. Al na twee jaar kun je lekker aan de slag.

Bij al onze studies is een goede balans gevonden tussen theorie en praktijk. Onze docenten hebben nauwe connecties met het werkveld en verweven hun ervaringen uit de praktijk in hun lessen. Bovendien ga je op interessante bedrijfsbezoeken, volg je workshops en ga je op een leerzame én leuke studiereis. Dat maakt ons zeker de leukste, en misschien ook wel de beste opleider in de International Business in Maastricht!

 

Particulier onderwijs – wat is dat?

Een particuliere school is een school die niet afhankelijk is van overheidsgelden en de daarbij behorende verplichtingen. Wij kunnen ons onderwijs daardoor deels inrichten naar onze eigen visie. En die visie heeft twee grote pijlers. Ten eerste krijgt elke student bij ons onderwijs op maat: een persoonlijk intakegesprek, een eigen leerroute en veel persoonlijke begeleiding. Dat kunnen wij onder andere mogelijk maken doordat onze klassen klein zijn: maximaal 22 studenten per klas. Ten tweede staat het ontwikkelen van praktische vaardigheden, business skills en een ondernemende houding bij ons hoog in ’t vaandel. Want onderwijs is meer dan kennisoverdracht; de persoonlijke ontwikkeling van elke student tot een ondernemende professional met een goede attitude vinden wij minstens zo belangrijk. Want dat is wat jou straks nét dat streepje voor geeft op andere afgestudeerden.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op