International business and management

International Business and Management studies

Zie jij een uitdagende carrière in de internationale handel wel zitten? Heb je ambitie, mensenkennis en een flinke dosis lef? Is het jouw toekomstdroom om van een onderneming een groot succes te maken en de wereld over te vliegen voor je werk? Dan is een studie in de richting van International Business and Management de juiste keuze voor jou! Een studie in de International Business and Management is een goede basis voor een carrière in de internationale handel. Het gevarieerde lesprogramma van deze studies is bestaat uit een combinatie van marketing, sales, finance en management.

 

International Business and Management opleidingen bij Business School Notenboom

Bij Business School Notenboom kun je verschillende studies in de richting International Business and Management volgen.

  • Mbo International Business Management: deze opleiding is op mbo-4 niveau en duurt twee jaar. Je verdiept je onder andere in de inrichting en organisatie van bedrijven, communicatie en marketing, internationale handel, recht en enkele moderne vreemde talen.
  • Hbo Bedrijfskunde: deze studie is in drie of vier jaar te voltooien. Je leert alles over onder meer management en organisatie, marketing en branding, sales, innovatie, marktonderzoek en recht. Je sluit je studie af met een scriptie en een verdediging.
  • Associate degree International Business Management: deze opleiding is op hbo-niveau en duurt twee jaar. Het lesprogramma komt grotendeels overeen met de eerste twee jaar van het hbo Bedrijfskunde; het laatste verdiepingsjaar en de scriptie sla je over. Deze studie is ideaal als je snel aan de slag wilt in de International Business.

Naast vakkennis doe je bij alledrie de studies praktische vaardigheden op, op het gebied van communiceren, presenteren, netwerken en het uitwerken van een ondernemingsplan. Daarnaast lopen al onze studenten stages, worden er workshops en bedrijfsbezoeken georganiseerd en ga je op een leuke en leerzame studiereis naar het buitenlaand, waar je een kijkje achter de schermen van grote bedrijven kunt nemen.

 

Van student tot professional

Na een paar jaar hard werken heb je niet alleen een mooi diploma op zak. Je bent nu ook in staat om internationale relaties aan te gaan en te onderhouden, je kunt situaties analyseren en problemen creatief oplossen, je bent goed in plannen en kunt hard werken. Kortom, je hebt je ontwikkeld tot een echte professional met een ondernemende en ambitieuze houding. Klaar voor de bruisende wereld van de internationale handel.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op